Αρχική Τελευταία Νέα Δήμος Λεμεσού: Εντατικές εργασίες καθαρισμού φρεατίων και οχετών για αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων

Δήμος Λεμεσού: Εντατικές εργασίες καθαρισμού φρεατίων και οχετών για αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων

Ο Δήμος Λεμεσού μέσα από ανάρτηση του ενημερώνει ότι τα συνεργεία του εργάζονται πυρετωδώς για τον καθαρισμό φρεατίων και οχετών για αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων και την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.

Η ενημέρωση:

Ο Δήμος Λεμεσού λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις επικείμενες βροχοπτώσεις και προχωρά σε εντατικές εργασίες καθαρισμού φρεατίων και οχετών για να διασφαλίσει την καλύτερη προετοιμασία της πόλης. Ο καθαρισμός αυτός έχει ως στόχο την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων και την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.

Οι δημότες καλούνται να λάβουν προληπτικά μέτρα για τις κατοικίες και τις επιχειρήσεις τους, εξασφαλίζοντας πως τα αποστραγγιστικά συστήματα και οι χώροι γύρω από τα υποστατικά τους είναι κατάλληλα προετοιμασμένα. Η συνεργασία των πολιτών είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχή αντιμετώπιση των πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

May be an image of 1 person

May be an image of 2 people and tree
May be an image of 3 people
No photo description available.