Αρχική Τελευταία Νέα Δραματική έκκληση του Τώνη Τουμαζή για άμεσο κλείσιμο όλων των μη ζωτικών...

Δραματική έκκληση του Τώνη Τουμαζή για άμεσο κλείσιμο όλων των μη ζωτικών επιχειρήσεων

Ο ιδρυτής της ATLASPANTOU Co Ltd, μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Κύπρου απευθύνει δραματική έκκληση προς την πολιτεία για άμεση απόφαση κλεισίματος όλων των επιχειρήσεων που δεν είναι ζωτικής ανάγκης.

 

Αυτούσιο το μήνυμα του Τώνη Τουμαζή:

«Προς φίλους, γνωστούς και συνεργάτες που μπορούν,άμεσα ή έμμεσα, να επηρεάσουν την πορεία και το μέλλον του τόπου μας,

Σπάνια έχω έντονες απόψεις αλλά, επί του συγκεκριμένου θέματος, η άποψή μου είναι κατηγορηματική!:

ΠΡΕΠΕΙ να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις που δεν είναι άμεσης ανάγκης, ασχέτως οικονομικών επιπτώσεων.

Τα άτομα, στα οποία ο λαός ανέθεσε την ηγεσία του κράτους αλλά και οι οργανισμοί που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή και την κοινωνία μας οφείλουννα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις ΑΜΕΣΑ και πριν είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Προσωπικά, έχοντας ιδίαν πείρα και γνώση στον τομέα των οικοδομών, με έργα που εργοδοτούν ή απασχολούν μερικές εκατοντάδες άτομα ανά εργοτάξιο ζητώ από τους ηγέτες της πολιτείας, τους ηγέτες των συντεχνιών, την ηγεσία της ΟΕΒ, ΚΕΒΕ, ΟΣΕΟΚ και πολλών άλλων αρμοδίων οργανισμών να απαιτήσουν από το κράτος την άμεση διακοπή όλων των εργασιών στον τομέα των κατασκευών και όχι μόνον, για την προστασία όλων ανεξάρτητα των πολιτών!

Ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και ας δράσουμε ΤΩΡΑ. Οι καθυστερημένες αποφάσεις στην Ιταλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού αποδείχθηκαν καταστροφικές. Ας μην κάνουμε τα ίδια λάθη!

Τώνης Τουμαζής
Όμιλος Εταιρειών ΑΤΛΑΣΠΑΝΤΟΥ

ΥΓ. …. τα εργοτάξια όλων των εταιρειών του ομίλου, κοινοπραξίων κ συνδεδεμένων εταιρειών απασχολούν πέραν των χιλίων ατόμων !»