Αρχική Τελευταία Νέα Έκαναν βόλτες με κλοπιμαίο όχημα – Κατηγορίες και για άλλες κλοπές σε...

Έκαναν βόλτες με κλοπιμαίο όχημα – Κατηγορίες και για άλλες κλοπές σε Πάφο και Λεμεσό

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, γύρω στις 7.00 χθες το βράδυ, αντιλήφθηκαν να οδηγείται από δύο πρόσωπα, αυτοκίνητο η κλοπή του οποίου είχε καταγγελθεί το πρωί χθες, στο ΤΑΕ Πάφου. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα, που διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από άντρα ηλικίας 40 ετών, με συνοδηγό άντρα ηλικίας 42 ετών.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου ταμπλέτα, ηλεκτρικές συσκευές, γυαλιά ηλίου, και άλλα αντικείμενα, που διερευνάται εάν επίσης αποτελούν προϊόν κλοπής, αφού οι δύο ύποπτοι δεν έδωσαν εξηγήσεις για το νόμιμο της κατοχής τους.

Εναντίον των δύο υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, και παράνομης κατοχής περιουσίας. Αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δύο ύποπτοι είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη της κατοικίας του ιδιοκτήτη του, στην Πάφο. Η διάρρηξη φέρεται να διαπράχθηκε το βράδυ μεταξύ της Τρίτης και της Τετάρτης, 07-08 Μαρτίου. Από την κατοικία κλάπηκαν τα κλειδιά του οχήματος και στη συνέχεια κλάπηκε το ίδιο το όχημα.

Εναντίον του 40χρονου υπόπτου διερευνώνται επίσης υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών, κλοπής τριών άλλων οχημάτων, και κλοπής περιουσίας, που φέρεται να διαπράχθηκαν στην Πάφο και στη Λεμεσό.