Αρχική Τελευταία Νέα Εκκρεμούσε ήδη δικαστικό ένταλμα εναντίον του – Τον βρήκαν με κλεμμένο όχημα...

Εκκρεμούσε ήδη δικαστικό ένταλμα εναντίον του – Τον βρήκαν με κλεμμένο όχημα στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 24 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου. Ο 24χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, που μετά από πληροφορία για αυτοκίνητο που βρισκόταν ύποπτα σταθμευμένο σε περιοχή στα Πάνω Πολεμίδια, τον εντόπισαν εντός του οχήματος, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, επίσης είχε κλαπεί.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2.00 χθες το μεσημέρι, μετά από πληροφορία για αυτοκίνητο που βρίσκεται ύποπτα σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στα Πάνω Πολεμίδια, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τον 24χρονο ύποπτο να βρίσκεται στη θέση οδηγού του αυτοκινήτου, που όπως διαπίστωσαν μετά από έλεγχο τα μέλη του ΟΠΕ, είχε κλαπεί από περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, στις 03 με 04 Μαρτίου. Η κλοπή του οχήματος, εντός του οποίου υπήρχαν εργαλεία και άλλα αντικείμενα, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής στις 04 Μαρτίου.

Αφού ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί σχετικά με υπόθεση κλοπής άλλου ενός αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου, στις 28 Φεβρουαρίου. Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο έχει ήδη εντοπιστεί από την Αστυνομία, ενώ την υπόθεση κλοπής του διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Εναντίον του 24χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και για εφτά συνολικά υποθέσεις απόπειρας κλοπής και κλοπής περιουσίας, όπως χρήματα και ρουχισμός, από σταθμευμένα αυτοκίνητα, υποθέσεις που διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Τα αδικήματα κλοπής και απόπειρας κλοπής διαπράχθηκαν το βράδυ μεταξύ 06 και 07 Φεβρουαρίου, στις περιοχές Αραδίππου και Καλού Χωριού, στην επαρχία Λάρνακας.

Στοιχεία σε σχέση με άλλες δύο υποθέσεις κλοπής περιουσίας από σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Λεμεσό, προέκυψαν εναντίον του 24χρονου υπόπτου μετά τη σύλληψη του χθες στη Λεμεσό. Πρόκειται για υποθέσεις κλοπής μίας βιντεοκάμερας και αριθμού εργαλείων, από δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν στις 02 Μαρτίου, στην περιοχή Αγίας Φύλας και διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών.