Αρχική Τελευταία Νέα Ελλάδα: Ιερέας «πιάστηκε στα χέρια» με τον νέο σύντροφο της πρώην παπαδιάς...

Ελλάδα: Ιερέας «πιάστηκε στα χέρια» με τον νέο σύντροφο της πρώην παπαδιάς του

Σε κεντρική πλατεία της Άρτας επέλεξαν να λύσουν τις διαφορές τους, την περασμένη Τετάρτη, ένας ιερέας και δύο άνδρες.
Σύμφωνα με το e-maistros.gr, ο 51χρονος ιερέας είχε ραντεβού με τον 57χρονο για να μιλήσουν, ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ένας 41χρονος, φίλος του δεύτερου. Η συζήτηση, όμως, ξέφυγε και οι τρεις άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα.
Εκεί, αντάλλαξαν μηνύσεις και κρατήθηκαν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Όπως αναφέρει το e-maistros.gr, οι άνδρες τσακώθηκαν για την πρώην σύζυγο του ιερέα. Το ζευγάρι ζει χώρια, ωστόσο, ο ιερέας φέρεται να μην δέχεται τον χωρισμό, ενώ πρόσφατα πληροφορήθηκε ότι η πρώην σύζυγός του έχει νέο σύντροφο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που κατέθεσαν ο ιερέας και ο σύντροφος της παπαδιάς στους αστυνομικούς, πριν από περίπου μία εβδομάδα είχαν τσακωθεί ξανά στη μέση του δρόμου με αιτία για τη σχέση του ζευγαριού. Η παπαδιά, βρέθηκε και η ίδια με τα τέσσερα παιδιά της στο τμήμα, προσπαθώντας, μάταια όμως, να ηρεμήσει τον σύζυγό της.
Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Άρτας για το περιστατικό με τον ιερέα
Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ιερέα, εξέδωσε η Μητρόπολη Άρτας, διευκρινίζοντας ότι δεν υπηρετεί σε αυτή.
«Δεν υπηρετεί στην Μητρόπολη Άρτης ο Ιερέας που φέρεται εμπλεκόμενος στην Άρτα σε καυγά)
Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης πληροφορηθείσα, ότι την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στην πόλη της Άρτας, δυστυχώς, έλαβε χώρα καυγάς, στον οποίο φέρεται ως εμπλεκόμενος και ένας Ιερέας, ενημερώνει, ότι ο εν λόγω Ιερέας δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.
Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την οδύνη της, διότι, κατά τα φαινόμενα, μια πολυμελής οικογένεια και μάλιστα Ιερατική έχει τραυματισθεί έως διαλύσεώς της. Ως προς το ποινικό σκέλος της υποθέσεως, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ήδη έχει επιληφθεί.
Επίσης, η Ιερά Μητρόπολις Άρτης γνωρίζει, ότι ο Προϊστάμενος Μητροπολίτης του Κληρικού, που φέρεται ως εμπλεκόμενος στον καυγά, ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και ενδεχόμενα επιτίμια, που αναλογούν στον εν θέματι Ιερέα»