Αρχική Τελευταία Νέα Εντοπίστηκε κάλυκας στη σκηνή της απόπειρα φόνου στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε κάλυκας στη σκηνή της απόπειρα φόνου στη Λεμεσό

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 48χρονος, που δέχθηκε πυροβολισμό στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ ο 48χρονος βρισκόταν έξω από εστιατόριο στην επαρχία Λεμεσού δύο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν μοτοσικλέτας σταμάτησαν έξω από το εστιατόριο όπου ο συνεπιβάτης φέρεται να πυροβόλησε τον 48χρονο, τραυματίζοντάς τον στην πλάτη. Αμέσως μετά οι δύο δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι μετά από εξετάσεις στην σκηνή εντοπίστηκε κάλυκας από πιστόλι.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια σε ιδιωτική κλινική για περαιτέρω νοσηλεία. Σύμφωνα με τους ιατρούς φέρει σοβαρό τραύμα στην πλάτη.

Σε δηλώσεις του χθες από την σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 21:30, όταν δυο πρόσωπα που επέβαιναν μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, πλησίασαν το θύμα, την ώρα που αυτό είχε βγει από την ταβέρνα και μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο.

“Έχουμε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού τύπου TMax, ουσιαστικά είναι σκούτερ μεγάλο, σκούρου χρώματος, το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής και οι επιβαίνοντες σε αυτό, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουμε εξασφαλίσει, είναι δυο πρόσωπα τα οποία φορούσαν σκούρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη, τα οποία κάλυπταν ολόκληρο το πρόσωπο τους”, είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Σωτηριάδης είπε πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, οι δράστες να είχαν στήσει καρτέρι στον 48χρονο και να τον ανέμεναν να βγει από το υποστατικό του.

ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις