Αρχική Τελευταία Νέα Επίσημο: Από φυσικά αίτια ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ

Επίσημο: Από φυσικά αίτια ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ

Απο φυσικά αίτια προήλθε ο θάνατος του θρύλου της ποπ Τζορτζ Μάικλ.

Οπως ανακοίνωσε το απόγευμα ο επικεφαλής ιατροδικαστής Darren Salter, ο Τζορτζ Μάικλ είχε αδύναμη καρδιά και πρόβλημα με το ήπαρ. Συγκεκριμένα, έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μυοκαρδίτιδα, καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ). Ειδικά η ηπατική στεάτωση οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η έρευνα για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ μπαίνει στο αρχείο και η υπόθεση θεωρείται ότι έχει κλείσει, όπως είπε και ο ιατροδικαστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζορτζ Μάικλ έφυγε από τη ζωή ανήμερα τα περασμένα Χριστούγεννα, σε ηλικία 53 ετών. Τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του ο σύντροφός του, Φαντί Φαουάζ.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι ακόμα δεν έχει τελεστεί η κηδεία του, κάτι πάντως που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, από τη στιγμή που υπάρχει και το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή για τις συνθήκες θανάτου του.

Οπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, έπειτα από περισσότερους από δύο μήνες μετά τον θάνατό του, η σορός του Τζορτζ Μάικλ θα επιστραφεί πλέον στους οικείους του, προκειμένου να οργανώσουν τις λεπτομέρειες της κηδείας του, και είναι αμφίβολο κατά πόσο θα υπάρξει πλήρης τοξικολογική αναφορά.

KYΠΕ/Νewsin.gr