Αρχική Τελευταία Νέα Με εργαστήρια και ερωτηματολόγιο ξεκινά η δημόσια διαβούλευση για μονοδρόμηση της οδού...

Με εργαστήρια και ερωτηματολόγιο ξεκινά η δημόσια διαβούλευση για μονοδρόμηση της οδού Ανεξαρτησίας

Με μια διαδικτυακή συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχει το σύνολο των εμπλεκόμενων φορέων, οργανωμένων συνόλων και των δημοτών ξεκινά σήμερα η δημόσια διαβούλευση για ένα θέμα που αφορά όλους του Λεμεσιανούς και δεν είναι άλλο από αυτό της μονοδρόμησης της οδού Ανεξαρτησίας. Κατά τη σημερινή συνάντηση θα γίνει ενημέρωση για την διαδικασία των εργαστηρίων που θα ακολουθήσουν και επιπρόσθετα θα παρουσιαστούν οι πιθανές αλλαγές στην οδό.

O Δήμος Λεμεσού και το Επιστημονικό Τεχνολογικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) έχουν προχωρήσει, όπως έχει γίνει γνωστό, στη σύναψη συνεργασίας αναφορικά με την επικείμενη αναμόρφωση της οδού Ανεξαρτησίας και συγκεκριμένα με την μονοδρόμηση της οδού. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες, το ΕΤΕΚ, εκ μέρους του Δήμου Λεμεσού, έχει προχωρήσει στη διοργάνωση επιστημονικά δομημένης δημόσιας διαβούλευσης για τη μονοδρόμηση της Ανεξαρτησίας.

Με αυτό τον τρόπο μέσα από έναν ανοικτό διάλογο φορείς, οργανωμένα σύνολα και δημότες έρχονται σε επαφή και συζητούν για το μέλλον τη Ανεξαρτησίας.

Την Πέμπτη 11 Μαΐου και Παρασκευή 12 Μαΐου θα γίνουν εργαστήρια για το θέμα στο Δημοτικό Μέγαρο, προκειμένου να ακουστούν οι απόψεις φορέων και οργανωμένων συνόλων.

Για δηλώσεις συμμετοχής στις διαδικασίες Δημόσιας Διαβούλευσης σχετικά με την οδό Ανεξαρτησίας ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/dy89tYjKb8DB4FBv9

Επιπλέον, έχει ήδη αναρτηθεί διαδικτυακά το ερωτηματολόγιο στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν οι δημότες. Το ερωτηματολόγιο θα είναι στη διάθεση του κοινού μέχρι και το τέλος Μαΐου. Στόχος του ερωτηματολόγιου είναι η καταγραφή των απόψεων τόσο των κύριων εμπλεκόμενων φορέων και οργανωμένων συνόλων, καθώς και άλλων ενδιαφερόμενων ατόμων σχετικά με τις αλλαγές στην περιοχή. Πρόκειται για μέρος της διαδικασίας της Δημόσιας Διαβούλευσης για το θέμα της μονοδρόμησης της Ανεξαρτησίας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο ερωτηματολόγιο στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://bit.ly/ANEXARTISIAS