Αρχική Τελευταία Νέα Του έστειλαν με courier ναρκωτικά – Έσπρωξε αστυνομικό

Του έστειλαν με courier ναρκωτικά – Έσπρωξε αστυνομικό

Υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, διερευνά η Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 35 ετών. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με την ΥΚΑΝ Πάφου και το ΤΑΕ Πάφου να διερευνούν.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία για δέμα που βρισκόταν σε υποστατικό εταιρείας ταχυμεταφορών, όπου είχε μεταφερθεί από χώρα του εξωτερικού και εντός του οποίου βρισκόταν ποσότητα σκόνης μεικτού βάρους 315 γραμμαρίων περίπου, που πιστεύεται ότι είναι ουσία ναρκωτικών.

Το δέμα παραδόθηκε χθες το μεσημέρι, στη διεύθυνση παραλήπτη. Ως παραλήπτης του, παρουσιάστηκε ο 35χρονος ύποπτος. Κατά την παραλαβή του δέματος από τον 35χρονο, μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν σε έλεγχο του, με τον 35χρονο να προσπαθεί να διαφύγει πεζός, αφού πρώτα έσπρωξε έναν από τους αστυνομικούς. Αυτός ανακόπηκε άμεσα στο σημείο και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησαν εξετάσεις και έρευνες στο συγκρότημα διαμερισμάτων και κατοικιών όπου διαμένει ο 35χρονος, όπου τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν εντός της κατοικίας, ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 80 γραμμαρίων περίπου, το χρηματικό ποσό των 2,630 ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται, και ένα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του οποίου είναι οικείος του 35χρονου. Στον χώρο παράδοσης ταχυδρομικής αλληλογραφίας στο συγκρότημα διαμερισμάτων, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα δέμα που περιείχε άσπρη σκόνη, μεικτού βάρους 100 γραμμαρίων περίπου, που επίσης πιστεύεται ότι πρόκειται για ναρκωτική ουσία.

Εντός της κατοικίας του 35χρονου επίσης ανευρέθηκαν κατά τις έρευνες, μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο με ίχνη κάνναβης, και ένα στρατιωτικό φυσίγγιο.