Αρχική Τελευταία Νέα Έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο 23χρονου στη Λεμεσό

Έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο 23χρονου στη Λεμεσό

Έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο 23χρονου στη Λεμεσό. Φαίνεται να υπήρχαν προσωπικές διαφορές πίσω από τον εμπρησμό και συνεχίζονται οι έρευνες.

Ήταν γύρω στη μία τα ξημερώματα σήμερα όταν έγινε αντιληπτή φωτιά σε κουρτίνα που βρίσκεται σε σαλόνι οικίας στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό, στο οποίο διαμένει 23χρονος από τη Συρία με την οικογένειά του.

Κατά τον ίδιο χρόνο διαπιστώθηκε ότι υπήρχε φωτιά και στο αυτοκίνητο του νεαρού το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία, δίπλα από το παράθυρο στο οποίο εντοπίστηκε η φωτιά στην κουρτίνα.

Η φωτιά κατασβήστηκε από τους ένοικους της οικίας γύρω στις δύο τα ξημερώματα και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία. Η συνολική αξία της ζημιάς υπολογίζεται γύρω στις πέντε χιλιάδες ευρώ.

Η σκηνή αποκλείστηκε ενώ ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία αναμένεται να διενεργήσει περαιτέρω εξετάσεις σήμερα.

Ωστόσο από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Πάντως ο 23χρονος έδωσε κατεύθυνση προς συγκεκριμένο πρόσωπο και φαίνεται ότι τα κίνητρα εστιάζονται σε προσωπικές διαφορές που έχει με πολύ στενό οικογενειακό πρόσωπο του.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και σήμερα αναμένεται να συνεχιστούν οι εξετάσεις.