Αρχική Τελευταία Νέα Η Exhibit 8 κάθε Δεκέμβριο θα πραγματοποιεί έκθεση στη μνήμη του Φίλιππου

Η Exhibit 8 κάθε Δεκέμβριο θα πραγματοποιεί έκθεση στη μνήμη του Φίλιππου

Την επιθυμία του 30χρονου Φίλιππου Αθηνοδώρου, ο οποίος απεβίωσε μετά από γενναία μάχη με τη λευχαιμία, πραγματοποιεί η Exhibit 8 Gallery.

Σε ανάρτηση αναφέρει ότι «ακολουθώντας την επιθυμία που είχε εκφράσει ο ίδιος, η Exhibit 8 θα οργανώνει κάθε Δεκέμβρη μια καλλιτεχνική εκδήλωση στη μνήμη του Φίλιππου και για τη στήριξη ασθενών με λευχαιμία».

Μάλιστα, δημοσιεύει βίντεο από την έκθεση του που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο. Εξηγεί ότι «η έκθεσή του Hope within, τον περασμένο Δεκέμβριο, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη συγκίνηση αλλά και απέραντο θαυμασμό για τη θέληση και τη δύναμη ενός ανθρώπου που από ένα νοσοκομείο στη μακρινή Γερμανία είχε καταφέρει να δημιουργήσει για εμάς στη Λεμεσό κάτι τόσο ξεχωριστό και να μας ενώσει όλους με την τέχνη του. Και πώς μπορούμε λοιπόν να πούμε πως ο Φίλιππος έχασε τη μάχη ενώ είναι τόσα που κερδίσαμε όλοι εμείς μαζί του;».

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «εξαίρετος και παθιασμένος καλλιτέχνης, ο Φίλιππος αποτύπωσε μέσα από τη φωτογραφία στιγμές γεμάτες χρώμα, συναίσθημα και ποιητικότητα».

Δείτε το βίντεο: