Αρχική Τελευταία Νέα Φόνος 35χρονης: Μίλησε η νεκροτομή – Αυτή είναι η αιτία θανάτου

Φόνος 35χρονης: Μίλησε η νεκροτομή – Αυτή είναι η αιτία θανάτου

Νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 35χρονης Ουκρανής που εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Από την νεκροτομή φάνηκε ότι η αιτία θανάτου ήταν ο στραγγαλισμός.

Υπενθυμίζεται πως η 35χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματός της τα ξημερώματα. Η 35χρονη γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα φίλη της να ανησυχήσει και με τη βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας να εισέλθει στο διαμέρισμά της. Εκεί, αντίκρισε ένα αποτρόπαιο θέαμα, αφού βρήκε τη φίλη της νεκρή και μάλιστα φιμωμένη και δεμένη με πλαστικό καλώδιο στο πάτωμα. Η 35χρονη έφερε και τραύμα στο κεφάλι. Ενώ όπως ανάφεραν και οι ιατροδικαστές, η 35χρονη ήταν νεκρή για περίπου 4 με 7 ώρες πριν από την αυτοψία στη σκηνή.

«Λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα διαχειριστής διαμερισμάτων στην περιοχή Γερμασόγειας μαζί με άλλο πρόσωπο, αναζήτησαν 35χρονη η οποία διέμενε τις τελευταίες μέρες στο συγκρότημα διαμερισμάτων. Δεν ανταποκρινόταν και ως εκ τούτου άνοιξαν το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε η 35χρονη νεκρή στο έδαφος.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και στη σκηνή μετέβηκαν αξιωματικοί και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου από τις επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, αφού το θύμα βρέθηκε δεμένο με πλαστικά κορδόνια καλωδίων, όπως και άλλα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή αμέσως κατέδειξαν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Ενημερώθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, όπου ήρθαν