Αρχική Τελευταία Νέα Φόνος στη Λεμεσό: Χειροπέδες στη φίλη της 35χρονης Ουκρανής

Φόνος στη Λεμεσό: Χειροπέδες στη φίλη της 35χρονης Ουκρανής

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατος της 35χρονης Ουκρανής, που εντοπίστηκε τα ξημερώματα νεκρή στο διαμέρισμα που ενοικίαζε στην περιοχή Γερμασόγειας. Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό 25χρονου υπόπτου.

Το πόρισμα για τα αίτια θανάτου της 35χρονης ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής μετά από πολύωρη νεκροτομή που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Παραλήφθηκαν επίσης δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Για την υπόθεση, που αφορά φόνο εκ προμελέτης, εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 25χρονου, στη βάση τεκμηρίων που εντόπισαν οι αστυνομικοί ανακριτές και που τον φέρουν ως το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε το θύμα.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε ότι ο καταζητούμενος είναι Κούρδος εκ Τουρκίας, που βρισκόταν νόμιμα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και εκκρεμούσε αίτηση του για πολιτικό άσυλο.

«Όπως φαίνεται είχε διευθετηθεί κάποιο ραντεβού μέσω τρίτου προσώπου για να συνευρεθούν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Συνελήφθη και η φίλη της 35χρονης για άλλα αδικήματα» ανέφερε ο κ. Κυριάκου.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα από τον διαχειριστή των διαμερισμάτων και φιλικό της πρόσωπο, που την αναζητούσε και όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές εξετάσεις, ο δράστης την είχε φιμώσει με πετσέτα μπάνιου και της είχε δέσει τα χέρια και τα πόδια με δεματικά καλωδίων.