Αρχική Τελευταία Νέα «Γεύμα απόρων» σε 3000 άτομα στη Λεμεσό: Το Πολυδύναμο Κέντρο «Άγιος Ιωάννης...

«Γεύμα απόρων» σε 3000 άτομα στη Λεμεσό: Το Πολυδύναμο Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» και τα ποσά των κρατικών ενισχύσεων

Είκοσι χρόνια λειτουργεί το πρόγραμμα «Γεύμα απόρων», φτάνοντας το 2023 να προσφέρει παροχή γεύματος σε καθημερινή βάση σε 3000 άτομα.

 

Το Γεύμα Απόρων,  αποτελεί πρόγραμμα του Πολυδύναμου Κέντρου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», λειτουργεί από το 2003 με σκοπό την παροχή γεύματος σε καθημερινή βάση, σε μονήρη άτομα, οικογένειες και φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια.

Η Υφυπουργός Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου σε ομιλία της ανέφερε «Υπάρχει συνεργασία και με άλλους οργανισμούς που προσφέρουν κοινωνικές υπηρεσίες, ώστε να παρέχονται γεύματα σε όσο τον δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Το 2003 ο αριθμός εξυπηρετούμενων ήταν 50 άτομα, ενώ σήμερα το 2023 το πρόγραμμα παρέχει καθημερινά γεύματα σε περίπου 3000 άτομα. Τα γεύματα αυτά παρέχονται στους χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, καθώς και σε άλλες Ενορίες της Μητροπόλεως, με στόχο την εξυπηρέτηση ατόμων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες κατά τη μετακίνησή τους»

Διαβάστε Περισσότερα ΕΔΩ: