Αρχική Τελευταία Νέα Γκανγκστερική ληστεία μέρα μεσημέρι στη Λεμεσό – Πήραν μεγάλο χρηματικό πόσο από...

Γκανγκστερική ληστεία μέρα μεσημέρι στη Λεμεσό – Πήραν μεγάλο χρηματικό πόσο από υπάλληλο ξενοδοχείου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της Παρεκκλησιάς, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, ένα όχημα ανέκοψε την πορεία του αυτοκινήτου, ενώ δεύτερο σταμάτησε πίσω από αυτό.

Ο οδηγός του μπροστινού αυτοκινήτου κατέβηκε και έσπασε με πιστόλι το γυαλί της πόρτας του οχήματος του 55χρονου, ενώ υπό την απειλή του όπλου άρπαξε τη τσάντα με τα χρήματα, τα κλειδιά του οχήματος, καθώς και το κινητό του θύματος.

Ακολούθως οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή, ενώ ο 55χρονος ζήτησε βοήθεια από διερχόμενο για να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία, η οποία απέκλεισε τη σκηνή και διεξάγει εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον κ.Βασιλείου,  οι δράστες ήταν τρεις, επέβαιναν σε οχήματα ενοικιάσεως, έφεραν χειρουργικές μάσκες και αυτός που απείλησε τον 55χρονο μίλησε σπαστά ελληνικά.

«Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, καθώς και το ενδεχόμενο να γνώριζαν τη διαδρομή και τη συνήθεια που είχε η εταιρεία του ξενοδοχείου για μεταφορά και κατάθεση των χρημάτων σε συγκεκριμένο τραπεζικό ίδρυμα», συμπλήρωσε.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών και του χρηματικού ποσού που υπολογίζεται σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.