Αρχική BusinessNews ΓΝΩΡΑ: Γιόρτασε τα 20χρονά της με εκδήλωση για το Public Speaking

ΓΝΩΡΑ: Γιόρτασε τα 20χρονά της με εκδήλωση για το Public Speaking

Η εταιρεία συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στον τομέα της Επικοινωνίας

 

Στη σημασία που πρέπει να αποδίδεται στο περιεχόμενο μιας ομιλίας, στον τόνο και το ύφος της επικοινωνίας καθώς και στην εικόνα και τη γλώσσα του σώματος του ομιλητή κωδικοποιείται η δύναμη της αποτελεσματικής δημόσιας ομιλίας (Public Speaking). Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας, την Τρίτη 25 Απριλίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυσή της, ο Βρετανός διακεκριμένος Σύμβουλος σε θέματα Επικοινωνίας και Δημόσιας Ομιλίας, Dave Yewman, μύησε τους προσκεκλημένους στα μυστικά της αποτελεσματικής δημόσιας ομιλίας.

Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΝΩΡΑ, κ. Ανδρέας Χατζηκυριάκος, αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας, η οποία βαδίζει στο μέλλον ακόμη πιο δυναμικά και αποφασιστικά. «Ο κόσμος και η καθημερινότητα έχουν αλλάξει σημαντικά αυτές τις δύο δεκαετίες, όμως αυτό που είχε αξία πριν 20 χρόνια, συνεχίζει να έχει ακόμη και σήμερα και αυτό είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Αυτές καθορίζουν μία επιχείρηση, την ποιότητα των ανθρώπων που προσελκύει και το έργο που παράγουν και ταυτόχρονα αυτό αντανακλάται στο πελατολόγιο της επιχείρησης, καθώς και στη φήμη της».

O Dave Yewman, πρώην δημοσιογράφος και αρθρογράφος στον αμερικανικό Τύπο, εκπαιδεύει στελέχη εταιρειών στην αποτελεσματική χρήση του προφορικού λόγου ως στρατηγικού εργαλείου στην Επικοινωνία. Ο διακεκριμένος σύμβουλος αναφέρθηκε στα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει ένας ομιλητής για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του ακροατηρίου στο οποίο απευθύνεται και να μεταδώσει τα μηνύματα που επιθυμεί. «Η αριστεία φαίνεται εύκολη, αλλά στην πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας», ανέφερε ο Yewman.

Την τελευταία δεκαετία, ο Yewman έχει συνεργαστεί με διευθύνοντες συμβούλους, ιδρυτές start-ups τεχνολογικών επιχειρήσεων, αθλητές, σχεδιαστές και επαγγελματίες από σχεδόν όλους τους κλάδους, ανάμεσα στους οποίους και κορυφαίοι οργανισμοί όπως οι Google, Microsoft, YouTube, Expedia, Nike, Adidas, Uber, Snapchat κ.α..

Στην εκδήλωση παρέστησαν φορείς από την πολιτική και επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου, πελάτες και στενοί συνεργάτες της ΓΝΩΡΑ, καθώς επίσης εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας, εκ των κορυφαίων εταιρειών στην Κύπρο που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Επικοινωνίας, προσφέρει υπηρεσίες Εταιρικής και Πολιτικής Επικοινωνίας, Public Affairs και Εκδόσεων. Στην εικοσαετή πορεία της, η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων κυπριακών και ξένων οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, κορυφαίων πολιτικών προσώπων, αλλά και διεθνών επιχειρηματιών που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του περιοδικού Forbes.