Αρχική Τελευταία Νέα H Μαρίνα Λεμεσού υποδέχτηκε το SKORPIOS – Ένα από τα καλύτερα επαγγελματικά...

H Μαρίνα Λεμεσού υποδέχτηκε το SKORPIOS – Ένα από τα καλύτερα επαγγελματικά ιστιοπλοϊκά σκάφη

Με μεγάλο ενθουσιασμό η Μαρίνα Λεμεσού είχε την τιμή να υποδεχτεί στα νερά της ένα από τα καλύτερα επαγγελματικά ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοικτής θαλάσσης στον κόσμο – το εκπληκτικό S/Y SKORPIOS. Το σκάφος, πρόσφατα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον αγώνα Rolex Fastnet 2021, ενώ με την άφιξη του στη Λεμεσό, οι ιδιοκτήτες και το πλήρωμα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλα όσα τους προσφέρει η Μαρίνα και η πόλη.

Ο Καπετάνιος του S/Y SKORPIOS, Pepe Ribes, εξέφρασε πόσο εντυπωσιασμένος είναι ο ίδιος και το πλήρωμα από το επίπεδο επαγγελματισμού και φιλοξενίας της ομάδας της Μαρίνας Λεμεσού.

scorpios_visit_limassolmarina_3.jpg

Επίσης, πρόσθεσε: «Η Μαρίνα Λεμεσού έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις και είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια ή υποστήριξη χρειάζεται το σκάφος κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εδώ. Η Μαρίνα έχει πολλές θέσεις ελλιμενισμού, οι οποίες πολύ σπάνια συναντώνται σε μαρίνες της Μεσογείου. Η Λεμεσός ήταν επίσης μια ευχάριστη έκπληξη για το πλήρωμα, καθώς η Μαρίνα έχει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και υπηρεσίες για να απολαύσουν μετά τη δουλειά.

Το κέντρο της παλιάς πόλης μας έδωσε την ευκαιρία να εξαιρευνήσουμε μια ωραία περιοχή με εστιατόρια και μικρά καταστήματα. Το πιο εντυπωσιακό για εμάς ωστόσο, ήταν το πόσο ασφαλείς νιώθουμε ανά πάσα στιγμή στους δρόμους στη Λεμεσό και στη Μαρίνα. Ενώ, θα ήθελα επίσης να σημειώσω τον καλό καιρό, όπου στις αρχές Οκτωβρίου είναι ακόμα καλοκαίρι».

scorpios_visit_limassolmarina_5.jpg

Ο Διευθυντής της Μαρίνας Tom Lord σχολίασε «Ήταν πραγματική χαρά να προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις μας σε ένα γιοτ που λειτουργεί στην αιχμή της ιστιοπλοϊκής τεχνολογίας και καινοτομίας. Μπορέσαμε να υποστηρίξουμε το πλήρωμα και να διευκολύνουμε την παραγωγική επίσκεψη που είχαν, καθώς και να διασφαλίσουμε ότι καλύφθηκε κάθε ανάγκη – αποδεικνύοντας και πάλι ότι η Λεμεσός προσφέρει τον τέλειο ενδιάμεσο προορισμό για γιοτ κάθε είδους.

Είχαμε την ευκαιρία να προσκαλέσουμε το πλήρωμα σε ένα από τα διάσημα μπάρμπεκιου στο ηλιοβασίλεμα στη τοποθεσία του ελικοδρόμιου μας με θέα την μαρίνα, το οποίο έδωσε την ευκαιρία να ακούσουμε ιστορίες για τους αγώνες και τα φιλόδοξα σχέδια του S/Y SKORPIOS από τους ιδιοκτήτες και το πλήρωμα.

Όλη η ομάδα της Μαρίνας Λεμεσού εύχεται στο SKORPIO και το πλήρωμά του ότι καλύτερο για τους επερχόμενους αγώνες!».