Αρχική ΤΕΠΑΚ Η Ελευθερία Βοσκαρίδου στις Ημέρες Καριέρας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Η Ελευθερία Βοσκαρίδου στις Ημέρες Καριέρας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Η Ελευθερία Βοσκαρίδου, Διευθύνων Σύμβουλος του Blackbook Agency ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Τμήματος Δημόσιας Επικοινωνίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) για συμμετοχή στην πρώτη από τις «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώνει, με στόχο τη διασύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας.

 

Οι φοιτητές του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, η οποία επικεντρώθηκε στις θεματικές περιοχές της Εφαρμοσμένης και Πολιτικής Επικοινωνίας. 

BB_EV_2.jpg

Το Blackbook Agency δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την συγκεκριμένη διοργάνωση αφού είναι ο κατ’ επιλογήν ο στρατηγικός μάρκετινγκ συνεργάτης πρωτοποριακών εταιρειών, brands και destinations. Στο πλαίσιο της ημερίδας, με ομιλία της η Ελευθερίας Βοσκαρίδου παρουσίασε έργα ψηφιακού μάρκετινγκ που έχει διαχειρίζεται η εταιρεία της και αναφέρθηκε στις γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες που πρέπει να έχουν όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με το μάρκετινγκ και ιδιαίτερα με το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των φοιτητών, μεταξύ άλλων η κυρία Βοσκαρίδου ανέφερε: «Στον τομέα μας η εργασιακή καθημερινότητα είναι γεμάτη με προκλήσεις, έρευνα και μελέτη. Η θέληση για μάθηση, η προσωπικότητα, η συνεχής ανανέωση των γνώσεων και το πάθος γι’ αυτή τη δουλειά είναι στα συστατικά για μια ανοδική πορεία». 

Τη συζήτηση συντόνισαν ο Καθηγητής Νικόλας Τσαπατσούλης, Συντονιστής του τμήματος Δημόσιας Επικοινωνίας, και η Υποψήφια Διδάκτορας Παντελίτσα Γέριμου. 

BB_EV_3.jpg

Συμμετείχαν επίσης απόφοιτοι της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης οι οποίοι αναφέρθηκαν στην χρησιμότητα των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απέκτησαν, μέσα από τις ερευνητικές δραστηριότητες και την πρακτική άσκηση που τους προσέφερε η Σχολή, τόσο στην εύρεση εργασίας όσο και στην περαιτέρω ανέλιξή τους σε υψηλόβαθμες θέσεις εργασίας.