Αρχική Τελευταία Νέα Καλοκαιριάζει το Σαββατοκύριακο

Καλοκαιριάζει το Σαββατοκύριακο

Σήμερα Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή μικρής έκτασης και διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ, για να στραφούν μετά το μεσημέρι σε νοτιοδυτικούς έως βορειοδυτικούς, μέτριους 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ ενώ στα παράλια, προσήνεμα ορεινά/ημιορεινά και κορυφές βουνών θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί 4-5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 6 μποφόρ και παροδικά τα 7 μποφόρ κυρίως στα νότια/νοτιοανατολικά παράλια και κορυφές βουνών. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται λίγο πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς σε εσωτερικά τμήματα του νησιού, 24 έως 26 στα δυτικά και βόρεια παράλια, 27 έως 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Aπόψε, ο καιρός θα είναι στις πλείστες περιοχές κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Ωστόσο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή μικρής διάρκειας και έκτασης κυρίως στο δυτικό 1/3 και βόρεια τμήματα του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ κυρίως στα προσήνεμα παράλια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, 16 έως 19 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Αύριο Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ, ενώ στα παράλια, προσήνεμα ορεινά/ημιορεινά και κορυφές βουνών θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί 4-5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 6 μποφόρ και παροδικά τα 7 μποφόρ κυρίως στα νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς σε εσωτερικά τμήματα του νησιού, 22 έως 24 στα δυτικά και βόρεια παράλια, 26 έως 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, 14 έως 17 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά και πιο τοπικά σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ κυρίως στα παράλια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς σε εσωτερικά τμήματα του νησιού, 22 έως 24 στα δυτικά και βόρεια παράλια, 26 έως 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Την Πέμπτη το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, 14 έως 17 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή αισθητή άνοδο για να κυμανθεί το σαββατοκύρικο γύρω στους 2-5 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.