Αρχική Τελευταία Νέα Κανονικά θα λειτουργήσει το Λανίτειο την Δευτέρα – Σε καραντίνα οι επαθές...

Κανονικά θα λειτουργήσει το Λανίτειο την Δευτέρα – Σε καραντίνα οι επαθές της μαθήτριας με κορωνοϊό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του alphanews.live, κανονικά θα λειτουργήσει, μεθαύριο Δευτέρα, το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού, εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων μαθητών και καθηγητών που σχετίζονται με τη μαθήτρια που προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Σχετικές οδηγίες δίνει σε ανακοίνωση της η διεύθυνση του Λανιτείου Λυκείου, η οποία αναφέρει πως ενημερώθηκε από το Υπουργείο Υγείας για επιβεβαιωμένο περιστατικό σε μαθήτρια της Β’ Λυκείου, χθες στις 13:40 και έλαβε σχετικές οδηγίες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως κανένα απογευματινό μάθημα δεν θα διεξαχθεί στους χώρους του σχολείου, ενώ σε συνεργασία με τη Σχολική Εφορεία ειδικό συνεργείο προβαίνει (σήμερα) σε απολύμανση όλων των χώρων.

Η διεύθυνση του Λανιτείου τονίζει πως το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου για όλους τους μαθητές εκτός από τους μαθητές του τμήματος της μαθήτριας, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί να παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες και θα λάβουν σχετικές οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας. Επίσης, προστίθεται, μαθητές που μπορεί να είναι πιθανές επαφές και έχουν πάρει σχετικό μήνυμα, θα παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό μέχρι να λάβουν σχετικές οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας ή το σχολείο.

Συνέχεια στο Αlphanews.live…