Αρχική Εκδηλώσεις Κατακλυσμός 2024: Ο Δήμος Λεμεσού υπόσχεται και φέτος ένα τριήμερο χαράς και...

Κατακλυσμός 2024: Ο Δήμος Λεμεσού υπόσχεται και φέτος ένα τριήμερο χαράς και διασκέδασης [Όλο το πρόγραμμα]

Ο Δήμος Λεμεσού με ανακοίνωση του αναφέρεται στις εκδηλώσεις για το τριήμερο του κατακλυσμού που θα γίνουν από τις 22 μέχρι τις 24 Ιουνίου στο Πολυλειτουργικό Παραθαλάσσιο Πάρκο (Μόλος) και υπόσχεται και φέτος ένα τριήμερο γεμάτο διασκέδαση.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικοχορευτικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, κρουαζιέρες και μεγάλες συναυλίες με τους Γιάννη Κότσιρα, Παντελή Θαλασσινό και Ρίτα Αντωνοπούλου, μεταξύ άλλων.

Όλο το πρόγραμμα:

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Αποβάθρα έναντι καφέ Nero

20:00 Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού με την παράσταση «Καλώς ήρταμεν! Χοροί και τραγούδια της Κύπρου» . Ένα γλέντι επι σκηνής βγαλμένο μέσα από την Κυπριακή Μουσικοχορευτική Παράδοση με τη συμμετοχή του γνωστού ερμηνευτή Χρήστου Σίκκη, Πέτρο Κουλουμή στο τραγούδι και τους μουσικούς Μιχάλη Κουλουμή και Χρήστο Ισηδώρου.

21:00 Ο Στέφανος Πελεκανής, η Άντρη Καραντώνη και ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ παρουσιάζουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στην πορεία του έντεχνου κυπριακού τραγουδιού.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Θεατράκι Ηρώων Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου

18:00-20:00 Παιδικές δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές, από το Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Λεμεσού, με την Ριάνα Χατζημενοίκου.

20:00 Παράσταση θεάτρου Σκιών με το Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών Πάφιος. Ο καραγκιόζης ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου.

Αποβάθρα έναντι καφέ Nero

20:00 Ο Πολιστικός Όμιλος Ζήδρος σε ένα πρόγραμμα με Κρητικούς χορούς και τραγούδια

21:00 Ο Γιάννης Κότσιρας με την Μυρτώ Βασιλείου, την Δήμητρα Μπουλούζου και μια εξαιρετική πενταμελή ορχήστρα, σε ένα πρόγραμμα με στόχο τη γνήσια διασκέδαση αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Θεατράκι Ηρώων Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου

18:00-20:00 Παιδικές δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές, από το Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Λεμεσού, με την Ριάνα Χατζημενοίκου.

20:00 Παράσταση θεάτρου Σκιών με το Θέατρο Σκιών Γιάννη Πάφιου. Ο καραγκιόζης λουκκουματζης

Αποβάθρα έναντι καφέ Nero

20:00    Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Ήρταν οι μέρες οι καλές … », αφιερωμένη στην Κυπριακή παράδοση, από τον Πολιτιστικό και Χορευτικό Όμιλο Λεμεσού Διόνυσο, το μουσικό σχήμα «Αντάμα» και λαϊκούς ποιητές.

Πολιτιστικός και Χορευτικός Όμιλος Λεμεσού «Διόνυσος» και το μουσικό σχήμα Αντάμα σε καρσιλατίσματα ανατολής και δύσης από την  Κύπρο

21:00  «Μια φορά θυμάμαι» με τον Παντελή Θαλασσινό και την Ρίτα Αντωνοπούλου. Μια μουσική ανθολογία από  τον Βαμβακάρη στον Ξαρχάκο, από τον Τσιτσάνη στον Μαρκόπουλο, από τον Καλδάρα στον Χατζιδάκι, από τον Σουγιούλ στον Λοϊζο και από τον Ζαμπέτα στον Μικρούτσικο. Ένα σπουδαίο πρωτότυπο συναπάντημα δύο σημαντικών καλλιτεχνών.

 

Άλλος για τον Πάμπορο!!!

Κοπιάστε στις αποβάθρες του μόλου να κάνετε το περίπατο σας, να δείτε την πόλη από τη θάλασσα και να θυμηθείτε το παλιό Πάμπορο.

 

Κυριακή 23 Ιουνίου, 3 κρουαζιέρες

1η κρουαζιέρα ώρα αναχώρησης 18:00

2η κρουαζιέρα ώρα αναχώρησης 19:00

3η κρουαζιέρα ώρα αναχώρησης 20:00

 

Δευτέρα 24 Ιουνίου, 3 κρουαζιέρες

1η κρουαζιέρα ώρα αναχώρησης 18:00

2η κρουαζιέρα ώρα αναχώρησης 19:00

3η κρουαζιέρα ώρα αναχώρησης 20:00

 

Τιμή για ενήλικες €6.00

Τιμή για παιδιά    €4.00