Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: 23χρονος έκλεψε ακριβή τσάντα με με χιλιάδες ευρώ μέσα από σταθμευμένο...

Λεμεσός: 23χρονος έκλεψε ακριβή τσάντα με με χιλιάδες ευρώ μέσα από σταθμευμένο όχημα

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 23 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από σταθμευμένο αυτοκίνητο, τσάντας που περιείχε χρηματικό ποσό χιλιάδων ευρώ.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο στην αυλή οικίας στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στις 4.00 χθες το απόγευμα, στο ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 5.10 χθες το πρωί, ύποπτο πρόσωπο φέρεται να έκλεψε από αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο στην αυλή της κατοικίας του ιδιοκτήτη του οχήματος και των χρημάτων, μία τσάντα ώμου που περιείχε χρηματικό ποσό ύψους 8,000 ευρώ, καθώς και διάφορα έγγραφα.

Η τσάντα, αξίας 3,000 ευρώ, εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από πληροφορία, πεταγμένη σε ανοικτό χώρο, στην περιοχή της κατοικίας. Από τη τσάντα είχαν κλαπεί τα χρήματα. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 23χρονου υπόπτου.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 7.00 χθες το βράδυ. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά.

Η Αστυνομία, για σκοπούς πρόληψης παρόμοιων περιστατικών κλοπής, συστήνει στο κοινό, οδηγούς και επιβάτες οχημάτων, όπως ουδέποτε αφήνουν εντός του οχήματός τους, ακόμη και όταν αυτό είναι κλειδωμένο, χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας.

Τονίζεται επίσης ότι, με τη στάθμευση του οχήματος, ακόμη και σε περίπτωση ολιγόλεπτης στάσης, θα πρέπει να αφαιρούνται τα κλειδιά, να κλείνονται πλήρως τα τζάμια και το όχημα να κλειδώνεται.