Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Ανέκοψαν όχημα με νεαρούς και εντόπισαν 6,5 κιλά κάνναβης

Λεμεσός: Ανέκοψαν όχημα με νεαρούς και εντόπισαν 6,5 κιλά κάνναβης

Στον εντοπισμό 6,5 κιλών κάνναβης προχώρησαν μέλη της ΥΚΑΝ όταν ανέκοψαν όχημα στον παλιό δρόμο Λάρνακας – Λεμεσού, με την Αστυνομία να προχωρεί στη σύλληψη του 23χρονου οδηγού του και 22χρονου συγκατοίκου του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν, το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 20:30, αυτοκίνητο να κινείται στον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λεμεσού.
Παρά τις υποδείξεις των αστυνομικών, ο οδηγός προσπάθησε διαφύγει, ωστόσο  συγκρούστηκε με δύο υπηρεσιακά οχήματα και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε.
Κατά τη διάρκεια έλεγχου διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 23χρονος, από την επαρχία Λεμεσού, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν έξι αεροστεγείς συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 6 κιλών και 480 γραμμαρίων. Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 23χρονου, στην οποία διαμένει και άλλο πρόσωπο ηλικίας 22 ετών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν στο υπνοδωμάτιο του 22χρονου τέσσερις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 65 γραμμάρια κάνναβης καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.
Ο 22χρονος κλήθηκε και μετέβη στα γραφεία της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) όπου βρισκόταν ήδη και ο 23χρονος και στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι δύο βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.
Η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής συνεχίζουν τις εξετάσεις.