Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Η Αστυνομία ψάχνει γυναίκα 38χρονων η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις απόσπασης...

Λεμεσός: Η Αστυνομία ψάχνει γυναίκα 38χρονων η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις

Φωτογραφία και τα στοιχεία γυναίκας ηλικίας 38 ετών, η οποία καταζητείται σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, και άλλων αδικημάτων, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την MARGARYTA POTAPOVA, ημερομηνία γέννησης 25/04/1985, από την Ουκρανία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Εναντίον της 38χρονης έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης τριών υποθέσεων διάπραξης των αδικημάτων 1. Απόσπαση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, 2. Πλαστογραφία, 3. Κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, 4. Δόλιων συναλλαγών για περιουσία που ανήκει σε άλλον, και 5. Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελίες που υποβλήθηκαν στην Αστυνομία από τρία πρόσωπα, η 38χρονη καταζητούμενη φέρεται να τους εξαπάτησε αποσπώντας τους χρηματικά ποσά, για την ενοικίαση διαμερισμάτων που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα.

TWITTER – FACEBOOK

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.