Αρχική Τελευταία Νέα Το Lemesos Blog στην οικογένεια της CyprusNews Media

Το Lemesos Blog στην οικογένεια της CyprusNews Media

Όταν ξεκινούσαμε το διαδικτυακό μας ταξίδι στο CyprusNews.eu τον Νοέμβριο του 2010, ταυτόχρονα άλλο ένα online ΜΜΕ ξεκινούσε το δικό του. Τον ίδιο Νοέμβριο του 2010 το Lemesos Blog άνοιγε πανιά για σερφάρισμα στο διαδίκτυο με Λεμεσιανούς “σέρφερς”.

To Lemesos Blog όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησε τον σκοπό του άριστα. Με τα καλά του και τα κακά του. Ήταν δίπλα σε κάθε πρόβλημα και αίτημα των Λεμεσιανών. Ήταν παρών στις συζητήσεις για την πόλη. Ενημέρωνε. Διεκδικούσε. Έκρινε. Πρότεινε. Βοηθούσε τη Λεμεσό να γίνει λίγο καλύτερη κάθε μέρα, από το δικό του μετερίζι.

Το διαδίκτυο αλλάζει συνεχώς, πόσο μάλλον από τότε που πρωτοξεκινήσαμε. Άλλαξαν οι ανάγκες των χρηστών. Άλλαξαν οι συνήθειες και οι απαιτήσεις μας από το διαδίκτυο και τα websites που επισκεπτόμαστε.

Από τις 3 Φεβρουαρίου 2017 λοιπόν, το Lemesos Blog βρίσκεται στην οικογένεια της CyprusNews Media.

Θεωρούμε χρέος μας να συνεχίσουμε τα βασικά συστατικά που το ανέδειξαν στις πρώτες επιλογές των Λεμεσιανών αλλά επίσης, τιμώντας την δουλειά των προηγούμενων ιδιοκτητών, να το επεκτείνουμε, να το αναπτύξουμε και να το αναβαθμίσουμε για να ικανοποιεί τις ανάγκες του σήμερα.

Προχωρήσαμε ήδη σε αλλαγή της πλατφόρμας του website και προσθέτουμε καθημερινά στήλες, αρθρογράφους και περιεχόμενο. Συνεχώς θα βλέπετε καθημερινές αλλαγές μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου, όταν και θεωρούμε οτι θα έχουμε τελειοποιήσει αυτό που έχουμε φανταστεί για το Lemesos Blog που θέλουμε.

Στόχος μας είναι να καταστεί ένα βήμα έκφρασης της Λεμεσού και να ενημερώνει με ακρίβεια και ταχύτητα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο [email protected]. Στείλτε μας τα άρθρα σας, τις φωτογραφίες σας, τα παράπονα, τις ιδέες και εισηγήσεις σας!

Καλό μας ταξίδι!