Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς...

Λεμεσός: Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης – Καταζητούνται άλλοι δύο

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 30 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε τον Οκτώβριο, 2023, στη Λεμεσό. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Φωτογραφία και τα στοιχεία του 30χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 14 Οκτωβρίου, 2023, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 7.00 το πρωί σήμερα Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024, στη Λάρνακα. Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Ακολούθως της σύλληψης του, ο 30χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης του 30χρονου υπόπτου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 07 Οκτωβρίου, 2023, σε περιοχή στη Λεμεσό, αριθμός προσώπων συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο να τραυματιστεί, μετά από επίθεση που διαπράχθηκε εναντίον του. Για την υπόθεση, η Αστυνομία καταζητεί άλλα δύο πρόσωπα, άντρες ηλικίας 26 και 24 ετών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.