Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια της μικρής Μάγιας

Λεμεσός: Έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια της μικρής Μάγιας

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της μικρής Μάγιας η οποία τους τελευταίους τρεις μήνες δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το κοριτσάκι, που σήμερα είναι 18 μηνών διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και σύμφωνα με τη θεία της Ρούλα Γεωργιάδου, οι θεραπείες που θα την κρατήσουν στη ζωή κοστίζουν 18.000 ευρώ ανά επίσκεψη, χρήματα τα οποία η οικογένεια δεν διαθέτει.
 
μαγια
 
Το κοριτσάκι, με πατέρα από την Κύπρο και μητέρα από τη Βραζιλία, ζει μεταξύ Κύπρου και Αμερικής, όπου γίνονται και οι θεραπείες της. Μιλώντας στο Ρεπόρτερ online η θεία της κ. Γεωργιάδου ανέφερε ότι η οικογένεια βρέθηκε προ εκπλήξεως αφού μέσα σε 10 μέρες άλλαξε όλη τους η ζωή. “Πήγαν στο γιατρό και τους είπαν ότι το μωρό πεθαίνει σήμερα.
 
Η Μάγια μας ήταν ένα παιδί γεμάτο ενέργεια και ζωή, πολύ ανεξάρτητο, έτρεχε πάνω κάτω με απίστευτη ζωηράδα και ξαφνικά άρχισε να αποδυναμώνεται. Αρχικά διαγνώστηκε με μόλυνση στο αυτί της αλλά όταν είδαν ότι δεν υποχωρούσε,  ο αδερφός μου και η νύφη μου την πήγαν σε κάποιο νοσοκομείο όπου εμβρόντητοι άκουσαν τους γιατρούς να τους λένε ότι η Μάγια είναι ζωντανή-νεκρή. Μέσα σε 10 μέρες ο εγκέφαλος του παιδιού πλημμύρισε με όγκο.
 
Στις 4 Ιανουαρίου η Μάγια μας έκανε την πρώτη της επέμβαση η οποία όμως σταμάτησε λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας που θα της στοίχιζε τη ζωή. Την επόμενη μέρα η Μάγια μας μπήκε ξανά στο χειρουργείο όπου ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να της αφαιρέσουν το 95% των όγκων. Ωστόσο, έχει ακόμη δρόμο καθώς έχει μείνει το 5% το οποίο έχει προσκολληθεί στα εσωτερικά τοιχώματα του εγκεφάλου της και δεν μπορεί να αφαιρεθεί.
 
Αν όμως συνεχίσει τις πολυδάπανες θεραπείες, υπάρχει η ελπίδα οι γιατροί να καταστείλουν τον όγκο και να καταφέρουν να τον αποσπάσουν σε δύο χρόνια”, εξηγεί η κ. Γεωργιάδου.
 

Η οικογένεια της μικρής Μάγιας, έλαβε έγκριση για τη διεξαγωγή εράνου προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζονται για τις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται, ευελπιστώντας ότι αυτές θα την κρατήσουν στη ζωή. “Μέχρι στιγμής η Μάγια έχει κάνει τρεις θεραπείες οι οποίες κοστίζουν 18.000 ευρώ. Ένας ασθενής μπορεί να κάνει μέχρι 9 θεραπείες. Κάνουμε έκκληση στον κόσμο να μας βοηθήσει όπως μπορεί, εάν μπορεί” καταλήγει η θεία της μικρής Μάγιας Ρούλα Γεωργιάδου.

Όσοι μπορούν και θέλουν να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια της μικρής Μάγιας μπορούν να συνεισφέρουν χρήματα στον πιο κάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΣΦΟΡΩΝ USB BANK

ANTONIA MAVROMOUSTAKI

Swift code : UNVKCY2N / Account No : 155-1-0893323-60017

IBAN No : CY59011000531551089332360017

 

 

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ