Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Έκρηξη βόμβας στο όχημα της Μαρία Κακογιάννη που αγνοείται εδώ και...

Λεμεσός: Έκρηξη βόμβας στο όχημα της Μαρία Κακογιάννη που αγνοείται εδώ και 12 χρόνια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του AlphaNews, το όχημα που έγινε έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης σήμερα τα ξημερώματα, ανήκει στην 39χρονη μητέρα ενός αγοριού Μαρία Κακογιάννη, όπου τα ίχνη της εξαφανίστηκαν την Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου 2012.

Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της 78χρονης μητέρας της αγνοούμενης στη Λεμεσό. Μάλιστα, το συγκεκριμένο κόκκινο όχημα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τεκμήρια της υπόθεσης εξαφάνισης της 39χρονης, καθώς είχε εντοπιστεί πριν από δώδεκα χρόνια κλειδωμένο στην περιοχή του Lady’s Mile.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 78χρονη μητέρα της Μαρίας ανέφερε στις Αρχές ότι δεν υποψιάζεται κανέναν για την βομβιστική επίθεση, ούτε απειλήθηκε. Ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, η

έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδιο πλαστικό αντικείμενο, που περιείχε ποσότητα εκρηκτικής ύλης χαμηλής ισχύος, και το οποίο είχε τοποθετηθεί στο μπροστινό αριστερό φτερό του οχήματος.

Ψάχνουν CCTV
Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται εγκατεστημένα στην περιοχή, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του δράστη ή των δραστών.