Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Εντόπισαν θαμμένα πέραν των 2kg μεθαμφεταμίνη σε ανοικτό χώρο

Λεμεσός: Εντόπισαν θαμμένα πέραν των 2kg μεθαμφεταμίνη σε ανοικτό χώρο

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη άντρα ηλικίας 37 ετών, σχετικά με τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας μεθαμφεταμίνης, βάρους πέραν των δύο κιλών, για την οποία διερευνάται υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών. Ο 37χρονος ύποπτος συνελήφθη από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Η ποσότητα μεθαμφεταμίνης εντοπίστηκε από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού, τον περασμένο Ιούνιο, συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου, σε ανοικτό χώρο, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Η ποσότητα μεθαμφεταμίνης βρισκόταν θαμμένη στο έδαφος, μέσα σε νάιλον σακούλι, εντός του οποίου υπήρχαν 23 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα άσπρης και μπεζ ουσίας μεθαμφεταμίνης, συνολικού βάρους δυο κιλών και 184 γραμμαρίων περίπου.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης από την ΥΚΑΝ, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 37χρονου υπόπτου. Λίγο μετά τις 4.00 χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό διερευνά.