Αρχική Εκδηλώσεις Η Λεμεσός στο επίκεντρο των εορτασμών για τη μέρα της Ευρώπης

Η Λεμεσός στο επίκεντρο των εορτασμών για τη μέρα της Ευρώπης

europe_day_pro_gr-01.jpg
Η Λεμεσός στο επίκεντρο των εορτασμών για τη μέρα της Ευρώπης – Mε μια πλούσια εκδήλωση αφιερωμένη στην ειρηνική συνύπαρξητων πολιτών
 
 
Τα μηνύματα του αλληλοσεβασμού και της αρμονικής συνύπαρξης όλων των δημοτών, Ευρωπαίων και Υπηκόων Τρίτων Χωρών, που ζουν στη Λεμεσό επιδιώκει να προβάλλει ο Δήμος της πόλης μέσα από τους εορτασμούς για την Ημέρα της Ευρώπης.

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, από τις 17:30 έως τις 21:30 το Πολυλειτουργικό Παραθαλάσσιο Πάρκο Λεμεσού (Μώλος) θα πλημμυρίσει από μελωδίες, αμέτρητες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων που θα γιορτάσουν μαζί την ειρήνη και την ενότητα στην Ευρώπη.

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης περιλαμβάνει μουσική από φιλαρμονικές της Λεμεσού, μουσικά συγκροτήματα, παραδοσιακούς χορούς από τοπικά και ξένα συγκροτήματα χωρών εντός και εκτός της Ε.Ε. και πολλά άλλα δρώμενα.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ραδιοφωνικό live link με το Κανάλι 6 από τις 17:00 έως τις 19:00 το απόγευμα για το έργο ”Λεμεσός, μια πόλη ο κόσμος όλος”. Πρόκειται για ένα δίωρο ζωντανό ραδιοφωνικό πρόγραμμα, το οποίο θα αναδείξει τις υπηρεσίες και δραστηριότητες του έργου ”Λεμεσός, μια πόλη ο κόσμος όλος” για μετανάστες και πρόσφυγες που ζουν στην επαρχία Λεμεσού, ενώ θα μεταφέρει τον παλμό της εκδήλωσης για την Ημέρα της Ευρώπης σε ολόκληρη την Κύπρο.

Η εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης και το ραδιοφωνικό live link διεξάγονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών «Λεμεσός μια πόλη ο κόσμος όλος», το οποίο εφαρμόζεται για πέμπτη συνεχή χρονιά και συγχρηματοδοτείται  από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης (95%) και την Κυπριακή Δημοκρατία (5%)

europe_day_pro_gr-01.jpg