Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Φωτιά σε όχημα ανάγκασε πολίτες να εγκαταλέιψουν πολυκατοικία

Λεμεσός: Φωτιά σε όχημα ανάγκασε πολίτες να εγκαταλέιψουν πολυκατοικία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνέδραμε χθες στην κατάσβεση πυρκαγιών σε οχήματα και στην αποπαγίδευση επιβατών μετά από δυστύχημα. Συγκεκριμένα πυρκαγιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα ανάγκασε τους ένοικους να απομακρυνθούν από πολυκατοικία.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι στις 03.20 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης σε πολυκατοικία στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.35 . Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε η βαφή σε άλλα 2 οχήματα και η βαφή της πολυκατοικίας .

Προληπτικά αριθμός ενοίκων που τα διαμερίσματα τους επηρεάστηκαν από τους καπνούς και τα θερμά αέρια οδηγήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία σε ασφαλή χώρο.

Αποπαγίδευση τριών επιβατών στην Κοφίνου

Χθες το πρωί λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στην Κοφίνου. Όχημα συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερο όχημα και χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα. Τρεις επιβάτες αποπαγιδεύτηκαν με τη χρήση διασωστικών εργαλείων και αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Στις 19.49 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο εντός της παλιάς Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20.01. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Σήμερα θα γίνει διερεύνηση των αιτίων.

Εξάλλου η ώρα 01.30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά  σε όχημα ο οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στον Άγιο Δομέτιο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.57. Από την πυρκαγιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί ως τις έξι σήμερα ανταποκρίθηκε  σε 31 κλήσεις για βοήθεια ,25 πυρκαγιές, και 6 ειδικές εξυπηρετήσεις. 

Πηγή: Offsitecy