Λεμεσός: Κουκουλοφόρος εισέβαλε σε σπίτι για ληστεία και γρονθοκόπησε 54χρονη

    Γύρω στις 11.15 χθες το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία ότι, γυναίκα ηλικίας 54 ετών αντιλήφθηκε εντός της κατοικίας της στη Λεμεσό, άγνωστο της άντρα, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο με κουκούλα. Ο ύποπτος επιτέθηκε στην 54χρονη γρονθοκοπώντας την στο πρόσωπο, φωνάζοντας της επανειλημμένα τη λέξη «λεφτά», στην αγγλική γλώσσα. Αφού η 54χρονη άρχισε να φωνάζει, ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

    Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή για εξετάσεις, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή για εντοπισμό του δράστη. Κατόπιν πληροφορίας, άντρας ηλικίας 30 ετών, εντοπίστηκε στην αυλή δεύτερης οικίας που βρίσκεται στην περιοχή, και υποβλήθηκε σε έλεγχο από μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, που είχαν σπεύσει στο σημείο. Στην κατοχή του 30χρονου ανευρέθηκε μέσα σε τσαντάκι μέσης, το χρηματικό ποσό των 2,960 ευρώ, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου σουγιά, μήκους πεντέμισι εκατοστών, ένα κατσαβίδι και τρία κλειδιά. Εντοπίστηκαν επίσης στην κατοχή του, 12 κροτίδες και ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μεικτού βάρους πεντέμισι γραμμαρίων.

    Ο 30χρονος ύποπτος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, της κατοχής εκρηκτικών υλών, και της μαχαιροφορίας. Από εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, στα ρούχα του εντοπίστηκαν κηλίδες που πιστεύεται ότι είναι κηλίδες αίματος. Ταυτοποίηση τους αναμένεται να γίνει με εργαστηριακές εξετάσεις.

    Κατά τη διάρκεια των ερευνών που έγιναν στην περιοχή, στη διαδρομή μεταξύ της οικίας όπου ο ύποπτος άντρας εισήλθε και επιτέθηκε εναντίον της 54χρονης και του σημείου όπου εντοπίστηκε ο 30χρονος ύποπτος, εντοπίστηκε μία κουκούλα, που παραλήφθηκε για να τύχει εργαστηριακών εξετάσεων.

    Η 54χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου από τις ιατρικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι υπέστη αραχνοειδές αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κάταγμα ρινικού οστού. Αυτή νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς να είναι εκτός κινδύνου.

    Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.