Αρχική Εκδηλώσεις Λεμεσός: Η Melco Cyprus διοργάνωσε εκστρατεία καθαρισμού ποδηλατόδρομου

Λεμεσός: Η Melco Cyprus διοργάνωσε εκστρατεία καθαρισμού ποδηλατόδρομου

Εκστρατεία καθαρισμού και συντήρησης ποδηλατόδρομου κοντά στην κοινότητα Ύψωνα διοργάνωσε στις 12 Μαρτίου η Melco Cyprus, διαχειρίστρια εταιρεία των Cyprus Casinos (C2) και του City of Dreams Mediterranean.

Πέραν των 60 ατόμων, εκ των οποίων αρκετά μέλη του προσωπικού της Melco με τις οικογένειές τους, καθώς και μέλη της εθελοντικής οργάνωσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΔΙΑΣΩΣΗ-1, ο Δήμαρχος Ύψωνα, κ. Παντελής Γεωργίου και άλλοι αξιωματούχοι, έλαβαν μέρος στην εκστρατεία, η οποία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Βούναρου.

Οι εθελοντές συνέλεξαν απορρίμματα από την περιοχή και εργάστηκαν για την επέκταση του μονοπατιού, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως από ποδηλάτες, απομακρύνοντας θάμνους και πέτρες από ένα τμήμα του, μήκους ενός περίπου χιλιομέτρου.

Ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού του City of Dreams Mediterranean, κ. Μέλιος Αριστείδου, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ύψωνα και τους κατοίκους της περιοχής για τη στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας.

«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μας που αφιέρωσαν χρόνο για να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια. Η ευημερία της τοπικής κοινωνίας στην οποία ανήκουμε είναι υψίστης σημασίας για τη Melco, ενώ αυτού του είδους δραστηριότητες έχουν ως στόχο να αναδείξουν τα οφέλη ενός υγιούς τρόπου ζωής και ενός καθαρού περιβάλλοντος», ανέφερε.

Η στήριξη των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Melco. Η δέσμευση της εταιρείας για διασφάλιση της περιβαλλοντικής και κοινωνικής βιωσιμότητας αντικατοπτρίζεται στις αποφάσεις που έχει λάβει σχετικά με τη λειτουργία και στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ οι βέλτιστες πρακτικές που ακολουθεί εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο στο πλαίσιο της στρατηγικής βιωσιμότητας του Ομίλου ‘RISE to go Above & Beyond’.