Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Σε τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των έργων στον παραλιακό

Λεμεσός: Σε τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των έργων στον παραλιακό

2lim

Τον ερχόμενο Ιούλιο θα συμπληρωθεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ αναβάθμισης του παραλιακού δρόμου της Λεμεσού από την Αμαθούντα μέχρι το κέντρο της πόλης, καθώς μέχρι τότε προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το έργο σύνδεσης της παραλιακής με τη λεωφόρο Ρούσβελτ.

2lim

Όπως δήλωσε στον «Π» ο επαρχιακός λειτουργός του Τμήματος Δημοσίων Έργων Θ. Αφάμης, παρά τις καθυστερήσεις που προκάλεσε ο εντοπισμός αρχαιοτήτων και οι σωστικές ανασκαφές, το έργο κινείται εντός χρονοδιαγραμμάτων και αναμένεται να ολοκληρωθεί στην ώρα του.

1lim

 

Με την εκτέλεση των εργασιών στη βόρεια πλευρά του παραλιακού να βρίσκονται σε εξέλιξη, το έργο έχει μπει στην τελική του ευθεία, ωστόσο απομένουν μια σειρά επιμέρους εργασιών πριν την τελική παράδοσή του: η ανάπλαση της εισόδου της πλατείας του Κάστρου, η τοποθέτηση μεταλλικής πεζογέφυρας στον ποταμό Γαρύλλη προς την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και η κατασκευή συστήματος όμβριων υδάτων από το Continental μέχρι την οδό Ιφιγένειας. Επιπλέον θα τοποθετηθούν πασσαλάκια στα πεζοδρόμια.

Πηγή: Πολίτης