Λεμεσός: Σταμάτησε για fast food και συνελήφθη για ναρκωτικά – Ανακρίθηκαν τρεις ανήλικοι

    Στη σύλληψη 19χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση κλήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) για ανάκριση, άλλοι τρεις ανήλικοι. Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, αποξηραμένα μανητάρια, που πιστεύεται ότι περιέχουν ναρκωτικές ουσίες και χαρτάκια LSD.
    Γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, μέλος της Ομάδας Ζ, της Τροχαίας Λεμεσού, ενώ βρισκόταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισε αυτοκίνητο να σταθμεύει έξω από ταχυφαγείο στη Λεμεσό και από αυτό να εξέρχονται τρεις επιβάτες και να εισέρχονται στο ταχυφαγείο. Το μέλος της Αστυνομίας, πλησίασε τον οδηγό, που ανέμενε εντός του οχήματος, για έλεγχο.
    Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός ήταν 19χρονος κάτοικος Λεμεσού. Στην κατοχή του εντοπίστηκε, μετά από έρευνα, ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 12 γραμμαρίων περίπου, αριθμός στελεχών φυτού κάνναβης, δύο αποξηραμένα μανιτάρια, που πιστεύεται ότι περιέχουν ναρκωτικές ουσίες, μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και 31,5 τεμάχια από χρωματιστό χαρτί, που πιστεύεται ότι είναι εμποτισμένα με LSD. Ως αποτέλεσμα, ο 19χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
    Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο τσαντάκια μέσης, τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 38 γραμμαρίων περίπου, δύο ζυγαριές ακριβείας και ένα σπαστήρα με ίχνη κάνναβης.
    Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών που ακολούθησαν, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 19χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν έξι νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένα μανιτάρια, που πιστεύεται ότι περιέχουν ναρκωτικές ουσίες και ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 23 γραμμαρίων περίπου.
    Από τη συνέχιση των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι τα άλλα τρία πρόσωπα, που επέβαιναν στο όχημα, ήταν τρεις ανήλικοι, ηλικίας 17 ετών. Οι ανήλικοι, κλήθηκαν και προσήλθαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου αφού ανακρίθηκαν, αποδεσμεύθηκαν χωρίς να κατηγορηθούν γραπτώς, εν αναμονή της ολοκλήρωσης των επιστημονικών εξετάσεων.
    Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.
    Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/syllipsi-19hronoy-gia-katohi-narkotikon-anakrithikan-treis-anilikoi