Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Τράκαραν, ζήτησαν τον λόγο από τη γυναίκα οδηγό, έκαναν καυγά με...

Λεμεσός: Τράκαραν, ζήτησαν τον λόγο από τη γυναίκα οδηγό, έκαναν καυγά με τους περαστικούς… και μετά το χάος!

Υπό τριήμερη δύο 17χρονοι και ένας 19χρονος για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, δημόσιας εξύβρισης και απειλής.

Τρία πρόσωπα, δύο 17χρονοι και ένας 19χρονος, τα οποία συνελήφθησαν χθες το απόγευμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησής τους.
Συγκεκριμένα, στις 31 Ιανουαρίου, 2019, είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από γυναίκα κάτοικο Λεμεσού ότι, την ίδια ημέρα ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος. Αμέσως μετά τη σύγκρουση, ο 19χρονος φέρεται μαζί με το συνοδηγό του, να επιτέθηκαν φραστικά εναντίον της γυναίκας ενώ ταυτόχρονα κτύπησε το χέρι του στο πίσω καπό του αυτοκινήτου της γυναίκας, προκαλώντας σε αυτό ζημιά.
Δύο εκ των παρευρισκόμενων στην περιοχή, πλησίασαν τους νεαρούς και τους ζήτησαν να σταματήσουν να συμπεριφέρονται απρεπώς. Οι δύο νεαροί, μαζί με άλλα τέσσερα άγνωστα πρόσωπα, φέρονται να επιτέθηκαν εναντίον των δύο, κτυπώντας τους με γροθιές και κλωτσιές. Οι δύο έπεσαν στο έδαφος και αμέσως τα πιο πάνω πρόσωπα τράπηκαν σε φυγή. Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μετέφερε τα δύο πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των τριών νεαρών.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.