Αρχική BusinessNews Από τα κύματα της θάλασσας στις κορυφές του Τροόδους ταξίδεψε τους προσκεκλημένους...

Από τα κύματα της θάλασσας στις κορυφές του Τροόδους ταξίδεψε τους προσκεκλημένους του το Limassol Del Mar (VIDEO)

Θεμέλιος λίθος στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας

Στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κι άλλων εξεχουσών διεθνών και εγχώριων προσωπικοτήτων, έγινε την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στην καρδιά του εργοταξίου του Limassol Del Mar, η τοποθέτηση του θεμελίου λίθου του έργου-ορόσημο για την πόλη της Λεμεσού αλλά και ολόκληρης της Κύπρου. 

 

Το πρόγραμμα της φαντασμαγορικής εκδήλωσης ξεκίνησε με τον αγιασμό που τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κος Νικόλαος.

Στη συνέχεια, ο κ. Μιχάλης Δ. Ζαβός, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του ομίλου Δ. Ζαβός και Διευθυντής της Κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή της κυβέρνησης, αλλά και όλων των πολιτικών κομμάτων που με σωστές κινήσεις και αποφάσεις έφεραν την Κύπρο και την κυπριακή οικονομία ξανά μπροστά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το πλήθος του κόσμου και την πολιτειακή ηγεσία για την παρουσία της. Καταλήγοντας, ο κος Ζαβός, ανέδειξε την κορυφαία σημασία που έχει το έργο για την προβολή και την ανάπτυξη τόσο της ευρύτερης περιοχής, όσο και της χώρας γενικότερα.

Ο κος Παντελής Λεπτός, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός και Διευθυντής της Κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd σημείωσε πως το όλο έργο αποτελεί μια αμιγώς κυπριακή ιδιωτική πρωτοβουλία και τόνισε την άρτια συνεργασία των δύο ομίλων, κάτι που προβάλλει πως όταν υπάρχει βούληση μια μικρή χώρα είναι ικανή για μεγάλης εμβέλειας έργα. Παράλληλα, ο κος Λεπτός, έδωσε έμφαση στις προοπτικές ξένων μεγάλων επενδύσεων, τις οποίες πρόκειται να προσελκύσει το έργο, ενώ υπογράμμισε πως οι πωλήσεις προσεγγίζουν το 100%.

Οι ομιλίες της εκδήλωσης κορυφώθηκαν με τον χαιρετισμό του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι έργα του βεληνεκούς του Limassol Del Mar προσφέρουν άμεσα μια βαθιά ανάσα στην οικονομία της Κύπρου αλλά και προβάλλουν το νησί στο εξωτερικό, προσελκύοντας παράλληλα σημαντικές επενδύσεις και ποιοτικό τουρισμό.

Στη συνέχεια έγινε η αποκάλυψη του θεμελίου λίθου από τον Προέδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και τους κ.κ. Μιχαλάκη Λεπτό, Δημητράκη Ζαβό, Παντελή Λεπτό, Μιχάλη Ζαβό και Γιώργο Λεπτό, που απαρτίζουν την επικεφαλής ομάδα της κοινοπραξίας των ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια φαντασμαγορική παράσταση, η οποία περιλάμβανε προβολές 4D σε μια τεράστια οθόνη 240τ.μ. ειδικά φτιαγμένη για τη βραδιά. Η όλη ατμόσφαιρα του προγράμματος ανέδειξε άψογα την εικόνα του Limassol Del Mar όπως την εμπνεύστηκε ο δημιουργός του, John Dawes, ξεκινώντας από τα κύματα της θάλασσας και φτάνοντας μέχρι τις κορυφές του Τροόδους.

Η κα. Ελευθερία Βοσκαρίδου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Limassol Del Mar μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη συγκίνηση εκ μέρους όλης της ομάδας, η οποία δούλεψε σκληρά τους τελευταίους μήνες ώστε η εκδήλωση να γίνει πραγματικότητα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν στον Κύπριο συνθέτη Κώστα Κακογιάννη, ο οποίος επιμελήθηκε τη μουσική επένδυση του προγράμματος με κομμάτια που γράφτηκαν ειδικά για το Limassol Del Mar, καθώς επίσης και στον μουσικό Ρόδο Παναγιώτου.

Το Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο, τοποθετημένο σε μια από τις πιο προνομιακές παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα απ’ όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, 5άστερες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια. Το Limassol Del Mar είναι προϊόν της κοινοπραξίας των ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός