Αρχική Εκδηλώσεις Έρχεται το Limassol Motion στη Μαρίνα Λεμεσού!

Έρχεται το Limassol Motion στη Μαρίνα Λεμεσού!

limassomotion_560x344_04_copy.png

Έρχεται αυτόν τον Μάιο, στις 21-22 Μαΐου 2022, 16:00-21:00 το Σάββατο και 10:00-20:00 την Κυριακή, το γνωστό Limassol Motion που πρόκειται να παρουσιάσει οτιδήποτε νέο και διαθέσιμο από τον τομέα των σκαφών, των αυτοκινήτων, των μοτοσικλετών, των ηλεκτρικών οχημάτων και των τροχοφόρων μεταφορών. Γι’ αυτό το λόγο συγκεντρώνει χιλιάδες λάτρεις των μηχανών και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, για να ανακαλύψουν τις τελευταίες καινοτομίες στη βιομηχανία και τις τάσεις της αγοράς.

limassomotion_560x344_04_copy.png

Την διοργάνωση του Limassol Motion αναλαμβάνει η Dacor Advertising & Media Ltd και η Μαρίνα Λεμεσού με στόχο η όλη εκδήλωση να παρουσιάσει νέα μοντέλα, σύγχρονες τεχνολογίες, καινοτομίες και υπηρεσίες, προσφέροντας το τέλειο περιβάλλον δικτύωσης για εκθέτες και υποψήφιους πελάτες, τόσο ντόπιους όσο και από το εξωτερικό.

Η είσοδος στην εκδήλωση Limassol Motion είναι ελεύθερη για το κοινό και όλα τα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και του Τμήματος Εργασίας.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον κλάδο για να ξεκινήσουν δυναμικά τη θερινή σεζόν.

limassolmotion_560x344_03_copy.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την εκδήλωση, καλέστε στο +357 25 577 570 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Limassol Motion.