Αρχική Τελευταία Νέα Με προβλήματα για άλλη μια φορά τα έργα στην Αγίας Φυλάξεως

Με προβλήματα για άλλη μια φορά τα έργα στην Αγίας Φυλάξεως

Ελλείψεις και παραλείψεις που επηρεάζουν τη δραστηριότητα των καταστηματαρχών

Ξεκίνησαν πριν από έναν περίπου μήνα τα έργα ανακατασκευής και διαπλάτυνσης της κεντρικής οδού Αγίας Φυλάξεως, ενός έργου που εδώ και αρκετά χρόνια βρισκόταν στις προτεραιότητες της Λεμεσού, καθώς εξυπηρετεί καθημερινά αρκετές χιλιάδες οδηγών και άλλων πολιτών.

Το έργο, προγραμματισμένο προ πολλού, ωστόσο σκάλωσε όπως και αρκετά άλλα στην οικονομική κρίση.

Οι πιέσεις όμως που ασκήθηκαν από τον Δήμο Λεμεσού και άλλους φορείς είχαν επιτέλους αποτέλεσμα, έστω και με την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών ενός μόνο σημείου του δρόμου που ξεκινά από τον υπεραστικό δρόμο και καταλήγει στο κέντρο της πόλης.

Ηταν αναμενόμενο ότι, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις παρόμοιων οδικών έργων, θα δημιουργούνταν προβλήματα στους καταστηματάρχες και τους κατοίκους της περιοχής.

Φαίνεται όμως ότι σε αυτή την περίπτωση προκύπτουν όντως σοβαρά προβλήματα τα οποία αφορούν κυρίως τον αποκλεισμό αρκετών επαγγελματικών και άλλων υποστατικών, λόγω μη επαρκών και κατάλληλων προσβάσεων και άλλων μέτρων ασφάλειας που έχουν σαν συνέπεια, τουλάχιστον για τους καταστηματάρχες της περιοχής, την κατακόρυφη μείωση της εμπορικής κίνησης. 

Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ: