Αρχική Τελευταία Νέα Με τα παιδιά του δημοτικού Παναγίας Τριχερούσας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λεμεσού

Με τα παιδιά του δημοτικού Παναγίας Τριχερούσας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λεμεσού

Μια αλλιώτικη συνάντηση δημάρχου Λεμεσού με μαθητές Δημοτικού

Μια διαφορετική συνάντηση και μια μοναδική εμπειρία έζησε χθες ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, επισκεπτόμενος το ΚΣΤ’ Δημοτικό Σχολείο Παναγίας Τριχερούσας. Ενώπιον ενός ακροατηρίου που το αποτελούσαν αποκλειστικά μαθητές της Ε’ τάξης, μίλησε για θέματα που σχετίζονται και απασχολούν τη Λεμεσό και απάντησε στη συνέχεια σε ερωτήσεις και απορίες που του υπέβαλαν οι μικροί μαθητές. 

Τον δήμαρχο καλωσόρισε η διευθύντρια του σχολείου Νίκη Μικελλίδου, ευχαριστώντας τον για την άμεση ανταπόκριση του στην πρόσκληση για επίσκεψη στο σχολείο, τονίζοντας ότι αυτό ήταν επιθυμία και των μαθητών οι οποίοι, να σημειωθεί, είχαν εκ των προτέρων ενημερώσει τον δήμαρχο για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν και για τα οποία ζητούσαν να έχουν ενημέρωση. 

127787640 10217950100447460 9018681589827614291 o

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος, με την προβολή διαφανειών, μίλησε στα παιδιά για την ιστορία του Δημοτικού Μεγάρου, αναφέρθηκε στα αναπτυξιακά έργα στη πόλη τα οποία έχουν υλοποιηθεί ή βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης και τέλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο περιβάλλον και στη σημασία του στη ζωή των κατοίκων μιας πόλης. 

Στη συνέχεια δήμαρχος και μαθητές συζήτησαν διάφορα θέματα, όπως αυτά αναδεικνύονταν μέσα από ερωτήσεις των ίδιων των μαθητών. Τα παιδιά ζήτησαν κυρίως να πληροφορηθούν για ζητήματα που αφορούσαν το περιβάλλον, τους αθλητικούς χώρους και χώρους παιγνιδιών, τα πάρκα, τους πεζόδρομους, αλλά και για τα ψηλά κτίρια. 

Στη συνάντηση παρευρισκόταν και ο πρόεδρος του συνδέσμου γονέων του σχολείου Ανδρέας Πρίγκιπας, ο οποίος ευχαρίστησέ με τη σειρά του τον δήμαρχο για την επίσκεψη του στο σχολείο. 

Τον δήμαρχο κατά την επίσκεψη του στο πιο πάνω σχολείο συνόδευε ο αντιδήμαρχος Νίκος Σύκας καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.