Αρχική BusinessNews Mega Ελλάδας: Παράνομη η μετάδοση των σειρών του στην Κύπρο από το...

Mega Ελλάδας: Παράνομη η μετάδοση των σειρών του στην Κύπρο από το One

Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ ουδέποτε παραχώρησε στον τ/σ EXTRA TV Κύπρου – ή σε άλλη εταιρεία με την οποία αυτός φέρεται να συνεργάζεται – οποιοδήποτε δικαίωμα μετάδοσης ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο εκμετάλλευσης στην Κυπριακή επικράτεια, κανενός προγράμματος της ταινιοθήκης του MEGA, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Δημοσιεύματα στον κυπριακό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αναφέρονται στην έναρξη μετάδοσης στην Κύπρο προγραμμάτων της ταινιοθήκης του MEGA από τον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA ΤV (που ήδη εκπέμπει ως ΟΝΕ).

Σας ενημερώνουμε ότι:

H AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε. είναι ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και της ταινιοθήκης του και αποκλειστική δικαιούχος κάθε εκμετάλλευσης των τηλεοπτικών του προγραμμάτων.

Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ ουδέποτε παραχώρησε στον τ/σ EXTRA TV Κύπρου – ή σε άλλη εταιρεία με την οποία αυτός φέρεται να συνεργάζεται – οποιοδήποτε δικαίωμα μετάδοσης ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο εκμετάλλευσης στην Κυπριακή επικράτεια, κανενός προγράμματος της ταινιοθήκης του MEGA.

Η μετάδοση, αναμετάδοση, μαγνητοσκόπηση ή/και κάθε άλλη χρήση των τηλεοπτικών προγραμμάτων του MEGA καθώς και σημάτων, λογοτύπων και εν γένει διακριτικών γνωρισμάτων του MEGA από τον τ/σ EXTRA TV έχει απαγορευθεί επανειλημμένα από τα Κυπριακά Δικαστήρια ως παράνομη.