Αρχική Τελευταία Νέα Μηνύματα ανθρωπιάς από παίκτες Ομόνοιας και ΑΕΛ λίγο πριν το μεγάλο τελικό

Μηνύματα ανθρωπιάς από παίκτες Ομόνοιας και ΑΕΛ λίγο πριν το μεγάλο τελικό

Η χορηγός εταιρεία του Κυπέλλου, η Coca – Cola και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, μέσω του φετινού τελικού της διοργάνωσης, στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα, αυτό της συμπερίληψης. 

Με σύνθημα “Ένα γκολ στην συμπερίληψη – A goal for inclusivity”  και σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου, αγκαλιάζουμε αυτή την υπέροχη κοινότητα και την προβάλλουμε στο μεγάλο τελικό.

Σε σημερινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου, ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και της ΑΕΛ έπαιξαν μπάλα με άτομα του συνδέσμου, έδωσαν δώρα και υπέγραψαν αυτόγραφα ενώ, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το τρόπαιο που θα πάρει Κυπελλούχος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Ιωάννης Κούσουλος, Καρίμ Ανσαριφάντ και Νικόλας Παναγιώτου και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Βασίλης Παπαφώτης, Νταβόρ Στραφσκόσκι και Φεντόρ Τσέρνιχ.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου Τασούλα Γεωργιάδου και η Μελίνα Λιμνάτη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Βιωσιμότητας της Coca – Cola

Στα παιδιά μίλησαν ο Ιωάννης Κούσουλος και ο Βασίλης Παπαφώτης που έστειλαν το μήνυμα για ένα τελικό γιορτή του ποδοσφαίρου τον οποίο θα απολαύσουν οι χιλιάδες φίλοι των δύο ομάδων.