Αρχική Τελευταία Νέα Μοτοσικλετιστές επιτέθηκαν σε μέλος της ομάδας «Ζ». Καταδίωξη τους από τη Λεμεσό...

Μοτοσικλετιστές επιτέθηκαν σε μέλος της ομάδας «Ζ». Καταδίωξη τους από τη Λεμεσό μέχρι τη Λευκωσία

Στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών συγκρούσεων, της πάταξης του φαινομένου της οχληρίας και της εμπέδωσης του αισθήματος οδικής ασφάλειας, της Τροχαίας Λεμεσού, διενήργησαν από την 1η Σεπτεμβρίου, μέχρι σήμερα το πρωί, τροχονομικούς ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, με έμφαση το παραλιακό μέτωπο της πόλης, κεντρικούς δρόμους, αλλά και σημεία όπου στο παρελθόν είχαν σημειωθεί θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις και οχληρία.

Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους κατασχέθηκαν 20 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, μία τετράτροχη μοτοσικλέτα και τέσσερα αυτοκίνητα, ενώ έγιναν συνολικά 169 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Μεταξύ των καταγγελιών, περιλαμβάνονται 57 που αφορούν διακίνηση συσκευών προσωπικής κινητικότητας (σκούτερ), σε κύριες οδικές αρτηρίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες , σε μια περίπτωση και συγκεκριμένα χθες 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, ο υπεύθυνος της ομάδας Ζ καθώς βρισκόταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην περιοχή του Ύψωνα εντόπισε 10 περίπου μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού από τις οποίες μόλις η μια έφερε πινακίδες εγγραφής.

Οι μοτοσικλετιστές στη θέα του μέλους της δύναμής τον προσέγγισαν και προσπάθησαν να τον ρίξουν στο έδαφος, χωρίς όμως αυτό να γινεί κατορθωτό.

Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο και τα υπόλοιπα μέλη της δύναμης και ακολούθησαν τις μοτοσυκλέτες με σκοπό την ανακοπή τους. Η καταδίωξη διήρκησε μέχρι την είσοδο της Λευκωσίας, όπου σε κάποια φάση τα μέλη της ομάδας Ζ διέκοψαν τη καταδίωξη λόγω του επικίνδυνου οδηγήματος από τους άγνωστος οδηγούς των μοτοσικλετών.

Η τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.