Αρχική Πρόταση Multisaurs! Μια διαδραστική παράσταση στη Λεμεσό

Multisaurs! Μια διαδραστική παράσταση στη Λεμεσό

Μια νέα διαδραστική παράσταση, “MULTISAURS” για πρώτη φορά στην Κύπρο!

Θέλετε να κάνετε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των δεινοσαύρων; Η διαδραστική παράσταση Multisaurs θα σας ταξιδέψει! Έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς ζούσαν αυτοί οι γίγαντες και ακόμη και να ακούσετε σε ποια γλώσσα μιλούσαν! Και το πιο σημαντικό είναι να ολοκληρώσετε μια σπουδαία αποστολή, να σώσετε το μυστηριώδες νησί των δεινοσαύρων από ένα ενεργό ηφαίστειο.

Μην φοβάστε, μαζί σας σε αυτή την αποστολή θα έχετε για σύμμαχους μερικούς γενναίους ήρωες. Ο καθένας από εσάς θα λάβει ένα μοναδικό πολυλειτουργικό βραχιόλι που θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τα στοιχεία στην οθόνη και ακόμη να ταξιδέψετε στον χρόνο. Αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται σήμερα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ανάλογες παραστάσεις. Το έργο Multisaurs χρησιμοποιεί ένα διαδραστικό βίντεο ενός μοναδικού συγγραφέα. Δεν μπορείτε να περιμένετε, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια αξέχαστη περιπέτεια?

multisaursgr970

Μοναδικά διαδραστικά gadget, δίνονται πριν από την παράσταση και επιστρέφονται μετά το τέλος της.

– Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού
– 24.10.2020 | 12:00 & 17:00

– Διάρκεια 60’
– ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ €15 (παιδιά κάτω των 12 ετών)| €25
παιδιά μέχρι 3 ετών δωρεάν
(χωρίς θέση, με τη συνοδεία ενήλικου)
– Επιλέξτε τις καλύτερες θέσεις
www.soldoutticketbox.com
www.pattihio.com.cy

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας και κοινωνικής αποστασιοποίησης, οι χρήστες της SoldOut Tickets παρακαλούνται να αγοράζουν τον ακριβή αριθμό διαδοχικών θέσεων για την ομάδα τους με μέγιστο αριθμό 6 θέσεις σε μία αγορά. Οι θέσεις στα αριστερά και στα δεξιά θα ακυρώνονται αυτόματα ή είναι ήδη προ-ακυρωμένες στο πλάνο για τη δική σας ασφάλεια και υγεία. Σε περίπτωση μη τήρησης του πρωτοκόλλου υγείας και κοινωνικής αποστασιοποίησης, η παραγωγή έχει το δικαίωμα να μεταφέρει τα εισιτήρια σας σε άλλες θέσεις στο χώρο της εκδήλωσης.