Αρχική Τελευταία Νέα Ναρκωτικά, χιλιάδες ευρώ και κουκουβάγιες εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ σε υποστατικό

Ναρκωτικά, χιλιάδες ευρώ και κουκουβάγιες εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ σε υποστατικό

Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 19 κιλών, καθώς και ποσότητα άσπρης σκόνης εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ, στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, που διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε υποστατικό 32χρονου που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία διενεργήθηκε  στην παρουσία του 32χρονου εντοπίστηκαν εντός του υποστατικού, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 19 κιλών περίπου, καθώς και ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους ενός κιλού περίπου, ενώ στην κατοχή του 32χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό ύψους €1,000.
Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα ενώ στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, ένα αποξηραμένο φυτό κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των €13,070.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν επίσης τρεις κουκουβάγιες για τις οποίες κλήθηκε η Υπηρεσία Θήρας όπου τα παρέλαβε και ανέλαβε για τα περαιτέρω.
Ο 32χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.