Αρχική Τελευταία Νέα Ναυαγοσώστης έσωσε λουόμενους από πνιγμό στη Λεμεσό (Ανακοίνωση)

Ναυαγοσώστης έσωσε λουόμενους από πνιγμό στη Λεμεσό (Ανακοίνωση)

Πρόσωπα κινδύνευσαν να πνιγούν το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεμεσό.

 

Όπως ενημερώνει μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού, ναυαγοσώστης ενώ σχόλανε γύρω στις 18.00, αντιλήφθηκε τρία πρόσωπα να κινδυνεύουν, δυο γυναίκες και ενας άντρας στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τον δημόσιο κήπο. Συγκεκριμένα, τους εγκατέλειπαν οι δυνάμεις τους να επιστρέψουν πίσω απο τους κυμματοθραυστες.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο ναυαγοσώστης φώναξε τον διπλανό πύργο που διαθέτει ναυαγοσωστικο jet-ski για βοήθεια αλλά για κακή του τύχη δεν ακούστηκε… Αμέσως πήρε το rescue tube του και έτρεξε για βοήθεια, τους πλησίασε και προσπάθησε να τους ηρεμήσει. Ακολούθως, έπιασε τον άντρα και τον εβαλε πανω στο rescue tube, ενω η μια γυναίκα ανέβηκε στους ώμους του με αποτέλεσμα αυτός να βυθιστεί στο νερό. Δεν τα έχασε και με αυστηρό ύφος, τους είπε να ηρεμήσουν και όλα θα παν καλά, όπως και έγινε.  Φορτώνοντας και τους δυο στο rescue tube, κολυμπώντας πλάγιο τους έβγαλε εξω στην στεριά, ενω η δεύτερη γυναικα που είχε τις δυνάμεις της βγήκε μόνη της.

Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση, «και πάλι συγχαρητήρια και είμαστε περήφανοι σαν Όμιλος για το έργο που επιτελείται ολοι σας στην ναυαγοσωστικη μοναδα!»

Πηγή: Cyprus Times