Αρχική BusinessNews Νέα εποχή για την υπεραγορά Αλφαμέγα στη Σκαρίνου

Νέα εποχή για την υπεραγορά Αλφαμέγα στη Σκαρίνου

Πλήρως ανακαινισμένη και ανανεωμένη υποδέχεται τους πελάτες της

 

Με νέα εικόνα και πλήρως ανακαινισμένη και ανανεωμένη, η Υπεραγορά Αλφαμέγα στη Σκαρίνου υποδέχεται τους πελάτες της σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και σύγχρονο περιβάλλον

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς της να προσφέρει στους πελάτες της μια ευχάριστη, σύγχρονη και αναβαθμισμένη εμπειρία ψωνίσματος και αφουγκραζόμενη τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, η αλυσίδα προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση του καταστήματός της στη Σκαρίνου.

Με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, η Υπεραγορά Αλφαμέγα Σκαρίνου μπορεί να εξυπηρετήσει με άνεση τόσο τους ταξιδιώτες όσο και τους κατοίκους της περιοχής και των γύρω χωριών, που αναζητούν μια σύγχρονη υπεραγορά, η οποία συνδυάζει ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας και ελκυστικές τιμές. Η Υπεραγορά Αλφαμέγα στη Σκαρίνου καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ο οποίος αναζητεί άνεση στο ψώνισμα και παράλληλα μπορεί να απολαύσει το φαγητό και τον καφέ του, στους νέους, ειδικά διαμορφωμένους χώρους του καταστήματος.

Εντός της υπεραγοράς λειτουργεί πλέον και ψησταριά, προσφέροντας νόστιμο σπιτικό φαγητό, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης με το γεύμα ή το ρόφημά τους στην ολοκαίνουρια καφετέρια Bean Bar που λειτουργεί στον χώρο της υπεραγοράς.

Η νέα διαρρύθμιση του καταστήματος επιτρέπει την άνετη περιήγηση στους πιο μεγάλους και άνετους πλέον διαδρόμους, ενώ το άνοιγμα επιπλέον εισόδου προσφέρει άμεση και ευκολότερη πρόσβαση στους χώρους του καταστήματος.

Η προσθήκη νέων ραφιών και μεγαλύτερων ψυγείων αναδεικνύει την ποικιλία των προϊόντων. Πλήρης ανακαίνιση έγινε και στα τμήματα όπου πωλούνται φρέσκα προϊόντα, όπως η φρουταρία, το κρεοπωλείο, η ψαραγορά, ο φούρνος και το delicatessen.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, επίσης, στην ψηφιακή αναβάθμιση της Υπεραγοράς. Με την προσθήκη σημείων Self-Checkouts, οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να αυτοεξυπηρετούνται και να πληρώνουν για τα ψώνια τους χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά, ενώ οθόνες ψηφιακής σήμανσης “digital signage” ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις τρέχουσες προσφορές σε κάθε τμήμα της υπεραγοράς, το μενού της καφετέριας και άλλα νέα. Για σκοπούς διευκόλυνσης των επισκεπτών, κάποιες από τις οθόνες διαθέτουν λειτουργία αφής.

Με προσήλωση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, το άκρως ανανεωμένο κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα στη Σκαρίνου προσφέρει σε επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής ποιότητα και αναβαθμισμένη εμπειρία ψωνίσματος, χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν σήμα κατατεθέν των Υπεραγορών Αλφαμέγα σε ολόκληρη την Κύπρο.