Αρχική Τελευταία Νέα Νεκρός ο άτυχος Σωτήρης από την Παραμύθα

Νεκρός ο άτυχος Σωτήρης από την Παραμύθα

Έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του όπως κλάδευε

 

Ένας άνδρας 69 ετών έχασε τη ζωή του την Τρίτη, ενώ βρισκόταν στην ταράτσα του σπιτιού του στην κοινότητα Παραμύθας, στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον Σωτήρη Χρυσάνθου, ο οποίος φέρεται να έχασε την ισορροπία του κατά τη διάρκεια κλαδέματος κλαδιών δέντρων, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος περίπου τριών μέτρων. Το συμβάν συνέβη το απόγευμα, όταν ένας εργαζόμενος σε κοντινή κατοικία εντόπισε τον άτυχο άνδρα στο έδαφος. Ο 69χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο συνεργαζόμενο με το ΓεΣΥ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις 19:00 και μέλη της έσπευσαν στο σημείο για έρευνα, αποκλείοντας την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας ανέβηκε στην οροφή για να κλαδέψει δέντρα κοντά στο σπίτι του, όταν, υπό άγνωστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Συλλέχθηκαν αποδεικτικά στοιχεία από το σημείο, ενώ θα εξεταστεί και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής για περισσότερες πληροφορίες.

Η ακριβής αιτία θανάτου θα καθοριστεί μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.