Αρχική Τελευταία Νέα Νικολαϊδης: Δυσάρεστη εξέλιξη η επανακαταμέτρηση

Νικολαϊδης: Δυσάρεστη εξέλιξη η επανακαταμέτρηση

 Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης προέβει στην ακόλουθη δήλωση μετά και την επίσημη κατάθεση προσφυγής στο δικαστήριο για επανακαταμέτρηση των ψήφων των Δημοτικών Εκλογών του Δεκέμβρη.

“Μετά τη δημοσιοποίηση της κατάθεσης προσφυγής στο Εκλογοδικείο από το ΑΚΕΛ και τον κ. Χρίστου, επιθυμώ να κάνω την ακόλουθη δήλωση:

Είναι δικαίωμα του κ. Χρίστου και του ΑΚΕΛ να ζητήσουν επανακαμέτρηση των ψήφων. Αυτό ορίζει η νομοθεσία και οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Ασφαλώς όμως πρόκειται  για μια δυσάρεστη εξέλιξη η οποία δημιουργεί κάποια εμπόδια  στη συνολική προσπάθεια που κάνει η νέα Δημοτική Αρχή ενόψει και των μεγάλων προκλήσεων και ευκαιριών που αντιμετωπίζει η Λεμεσός τους επόμενους μήνες.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για το καλό της Λεμεσού και για την υλοποίηση του προεκλογικού μου προγράμματος σε πλήρη συνεργασία με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τους λειτουργούς του δήμου.

Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το θέμα να μας αποπροσανατολίσει ή να μας οδηγήσει σε μια πολύμηνη στασιμότητα. Αυτό θα είναι λάθος. Οφείλουμε όλοι όσοι αγαπάμε τη Λεμεσό να εργαστούμε για το καλό της πόλης μας.”