Αρχική Τελευταία Νέα «No comment» λέει ο Δήμαρχος Λεμεσού για την υπόθεση κατάχρησης 234.000 ευρώ...

«No comment» λέει ο Δήμαρχος Λεμεσού για την υπόθεση κατάχρησης 234.000 ευρώ από τον πρώην διευθυντή του Παττιχείου…

Υπό το φως των αποκαλύψεων για την υπόθεση κατάχρησης χρηματικού ποσού 234,550 ευρώ, με ύποπτο τον πρώην διευθυντή του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, πραγματοποιήθηκε σήμερα διαδικτυακή συνεδρία του Διοικητικού του Συμβουλίου. Κανένα σχόλιο επί της υπόθεσης, που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του ΔΣ και Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.

 
Ερωτηθείς σχετικά, πέρας της συνεδρίας, ο κ. Νικολαϊδης διευκρίνισε ότι επρόκειτο για προγραμματισμένη συνεδρία, στην οποίαν τέθηκαν διάφορα ζητήματα, μεταξύ αυτών και η διαδικασία πρόσληψης νέου διευθυντή του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου.
 
Συγκεκριμένα, πρόσθεσε, η τελική φάση των συνεντεύξεων των υποψηφίων για τη θέση, έχει οριστεί για τις 15 Ιανουαρίου 2022.
 
Για το θέμα του πρώην διευθυντή, ο κ. Νικολαϊδης είπε πως αυτό δεν τέθηκε στη συνεδρία, αφού έγινε ήδη καταγγελία, δόθηκαν καταθέσεις και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
 
Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές στο δικαστήριο ότι ο πρώην διευθυντής φέρεται να είχε τον απόλυτο έλεγχο στα έσοδα της εταιρείας, χωρίς κανένα έλεγχο, ο Νίκος Νικολαΐδης είπε πως «δεν είναι ακριβώς έτσι», αλλά δεν επιθυμεί να σχολιάσει οτιδήποτε στο στάδιο αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος πρώην διευθυντής του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου, τέθηκε χθες υπό επταήμερη προσωποκράτηση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ